Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Ja imam instaliran war thunder ali sam jako malo igrao, valjda sam se zarazio sa wot om a i meni je isao na zivce. Posle sam kupio ponovo t34, t34-85, is 3 i pocelo je opet da bude zanimlivo. Random bitke sa rezultatom 15-5 u tenku iz desetog nivoa znaju da budu bas deprimirajuce.

Ja se ovih dana zanimam sa WoT-om ponovo.
Hajde da napravimo klan. Neka se javi neko od iskusnijih igraca ko bi nas ujedinio.
Verujem da ima jos clanova foruma koji su ZA.

Ja sam za, ali nisam za vodju klana. Imam oko 2000 borbi, izucavam Nemce. Trenutno sam stigao do 8.nivoa(kraljevski tigar i haubica).

Ако има јпш оних који желе и ја сам за да се отвори клан иако сам одбио гомилу позива од осталих.

Eto zovite me ako napravite klan rado cu napustiti sadasnji.. imam neznam oko 3,4hiljade borbi imam tigra 8cu kv85 oba u fulu sa po 3 perka i izucenih 6ca i 8ca ali prodatih ova dva su sasvim dovoljna za timske i cete.. imate moj nick tu u temi i tako :)

Савет, имам преко 30 000 борби у WoT-у.. идите на америчке тешке тенкове, руске медијум обј 140 и обј 430 (изузетни тенкове), код немаца вреди само е100 и њихов ТД јагдпѕ е100. Енглези имају одличног тешког тенка фв-215, као и ловца на тенкове фв-183 (лудачка пушка), французи бат шатилион, ах да заборавих кинезе одлични тешки тенк као и средњи....у ствари сви су добри по мени....имам их 27 у гаражи (топ тиер) тенкова, а све углавном преко 50 са остали мкласама ипосадама које имају минимум по три скила....

ис7 еј за искусне играче, јер тражи доста играња са њим да би се научило како правилно да играш са њим, јер ми је топ њесра...

у клану сам слф, који више не игра cw, већ смо остали онако нас 10так да се ето понекад мало изиграмо са омиљеним тенкићима, у игру сам уложио за три године свега 10 евра...остало ми је клан давао за премијуме....

Не,топ је добар али није за снајпер.То је тенк за прву линију борбе.

Top je cudan u najmanju ruku :) ali skida HP opasno; ja ga imam sa 1,5 vestinom izucenom. Treba dosta da se vezba sa njim da bi se upotrebio pun potencijal tenka. Nije problem nisanjenje nego pozicija tenka i namestanje u borbi, pokrivanje slabih tacaka, treba mu znati mesto na mapi.
Ja imam njega i obj 140 od 10ki ali ih slabo igram jer mi je ping cesto preko 200 pa kasnim stalno i razbucaju me mangupi u 10 nivou. Juce sam otkljucao KV4 pa se mislim da li da krenem tom linijom zbog ST 1 ii IS 4. Mislim da su dosta laksi za igru nego IS 7 linija. Iskosis ga i napred-nazad, a i topovi im nisu losi.

Inace sam planirao da u svakom nivou imam po dva dobra tenka (oni koji meni leze), od 5tog pa na vise (iskljucivo USSR). Do sad su mi omiljeni:

V - T34 i KV 1
VI - T34-85 (nocna mora) i T150 (juce dobio zvezdu a jos mu posada nije na 100%
VII - kondidati su: LTTB i IS ili KV 3; jos nije odluceno
VIII - srednji: jos se ne zna i IS 3 normalno
IX - T 54 (ne lezi mi ali je ipak legenda) i IS 8 ili ST I
X - obj 140 i IS 7 (wet dream) i mozda IS4 (dugorocan plan)

Svaki predlog i komentar na listu gore je dobrodosao.

Ја имам само ис7 али пошто дуго и грам са њим добро познајем и остале тенкове као и све њихове слабе тачке.ИС7 је одличан тенк али није неуништив и углавном је твој тим крив што си уништен или што се губи битка.Сви оду на једну страну а ти скоро сам или док сви пуцају у мене а мој оклоп то одбија моји саборци уместо кад виде да је онај опалио и промашио ме они одмах да опале по њему и они чекају и тако даље.Нажалост никад нисам играо са неким нашим уз ТС3.Мислим да би онда били неуништиви.
По мени је бољи ИС7 од ИС4 само због доста бољег топа који скида по 100 поена више.Јесте мало непрецизан али ипак није он ТД.ИС7 има оклоп које је са стране слабији од ИС4,то му је такође мана.Накошен ИС7 се може бушити са стране али ИС4 тешко.Спори јесу али мало је бржих у игри од њих.Ретко да ме је уништио директно противник,често је то артиљерија,иако се померам и трудим они ме ипак много гађају,промашују али и погађају.Са њим је немогуће играти ако немаш вештине ПОПРАВКЕ на свим војницима као и алат за поправке оанј главни који убрзава поправке 25%,јер ако то немаш чим те једаред опали непријатељски БЦ артзљерац он те гађа и даље све док те не уништи јер стојиш због гусеница.Мени се јако брзо гусеница поправља и док поново не опали ја се померам.Он је ипак аутооладер.
Т54 је добар тенк ја га немам али је ипак јако добар.
Ако некад набавиш обј.140 то је изузетан тенк.
КВ1 је најбољи тенк у целој игри,бољег нема,гледано у својој класи.
СТ1 је много бољи од ис8 јер овај има папир оклоп.Неки кажу играј га као средњи тенк али то је немогуће,спор је.
Мој ис7 има по 5 вештина на посади и у току је 6 на 30%,кад будеш досао дотле видећеш колико ти треба да попуниш вештину,треба ти по 50 000 искуства да се помериш за 1%.
Поздрав,ако те нешто занима питај.Оно што знам,знам,остало и ја учим.

Hvala Vojkane, evo i mojih utisaka:

Tipicna scena iz randoma; svi cute po coskovima i cekaju dok pogine IS 7 da i oni budu zapaljeni. Posto nisam neki igrac, najbolje sam partije imao kad su ispred mene 1-2 E100 ili Maus. Onda brojim granate i punjenje i udaram u slabe tacke ili s boka.

Inace imam t 54 ali se nisam snasao. Dal zbog loseg pinga i njegove brzine, najcesce se istrcim i tesko kontrolisem njegovo kretanje.

obj 140 imam od skoro i bolje mi je bolje legao jer je malo tromiji od t 54 i skida po 300 hp koga god rokne. Jedino sto t 54 ima gornju plocu deblju i moze da odbije granatu pre nego obj. Treba dosta prakse sa tim tenkovima. Isti slucaj sa IS 8; zadnjih 20 000 xp dok sam grindao za IS 7 sam uzivao sa njim. Ima top kao lutka, jak i precizan u pm ali oklop je za plakanje. Ako sretne IS 3 velika je frka.

KV 1 imam sa 2,5 skila, zaradio je sve sto imam u garazi :) pretnja svima od 1og do 7og nivoa. Pre nedelju dana sam otkrio t 150, tenk je vrlo prijatno iznenadjenje. Kad posada predje 95% pocinje da radi i zaradjuje ko lud. Kad si u vrhu, jedna granata po tenku i lete u vazduh (ides/rokas).

Odakle skidate najnovije igrice,tipa COD advance...,far cry4,gta vec koji nemam pojma....
Rumuni kako su pukli sa lasttorent.org,nemam neki siguran izvor igara.

Mislim da trenutno boljeg nema http: //thepiratebay.se/, ako je Fake vidiš po uploaderu, ako je novi član, mislimpo datumu.

Nazad
Vrh