Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Odakle skidate najnovije igrice,tipa COD advance...,far cry4,gta vec koji nemam pojma....
Rumuni kako su pukli sa lasttorent.org,nemam neki siguran izvor igara.
Meni je slab komp za te ''next gen'' igre,ali kad imam slobodnog vremena skinem neku igricu samo da ubijem vreme.Ovaj sajt mi je prijatelj preporucio jos pre nekih 5 godina.Moras se registrovati ali problem je sto su uvek popunjeni,bar je tako bilo kad sam se ja registrovao,nzm kako je sad.
http :// zamunda.net/ ...ako se registrujes sa pocetne strane ides na ''catalogues'' i onda izaberi sta ti treba :cao:

За сада само 5 тенкова избаћено, класе 1. Сваких 3-5 дана избациваће још по два три тенка....Овим темпом избацивања се лепо могу отворити мање класе тенкова буквално за неколико сати играња...

Videh juce gameplay za WT sa americkim tenkom, ubacili su i pucanje mitraljezom na avione predpostavljam. Ja sam probao malo da igram, imam ga instaliranog, ali mi nije legao na prvu loptu pa sam nastavio sa WOT-om koji mi i dalje prilicno ide na nerve. Najbolje partije su na 6 om i 7 om nivou sa t150 i poneka sa kv 3.

Ovu posledju danas sve sam obavio i na kraju kliknem na ikonicu i nece da je ucita a one pre me je mucio neki product key pa dok sam njega skidao nasao sam i par virusa pa sam morao da reinstaliram windows... Trebalo bi da nosi moj komp tu igricu.. duo cor 2,4 ram 4gb graficka nvidia 9400 1gb

Nazad
Vrh