Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Ова нација је осуђена на пропаст,она је изгубила свој смисао,још и речи нећеми имати своје него ћемо увозити од оних од којих то никада не би смели да урадимо.Срамота да наша деца и младеж овако лупају **greška и не знају шта значи бити патриота и имати достојанство...

Dobro Vojkane ako si "iz-lamentirao" i ako ti je sad lakse, daj neki savet za IS 7 i WoT, i iz cije drzave tenkove vredi istrazivati posto ja iz cisto patriotskih razloga imam samo ruske tenkove (kom 3). I hvala ti na komplimentu za ovo deca i mladez posto imam preko 40 :)

Moja licna preporuka za grind bi bila USA grana teskih tenkova,meni su se jako svideli a sto se tice IS7 srednja i kratka rastojanja,bliska borba i OBAVEZNO nema kosenja nego spic pravo u protivnika i vrdanje levo-desno zbog lako dostupnog i detonaciji sklonog ammo racka.Ako situacija dozvoljava zavuci ga iza nekog kamena i slicno da zastitis donju plocu ili u neki krater da viri samo kupola jer je skoro neprobojna.

Vojkanvrelo ala ti preterujes boze me sacuvaj . Svaka nacija prihvata zargonski recnik pogotovo omladina .

Да,прихвата,на факултету у Београду долазе из целе бивше Југославије и сви причају онако одакле су дошли само идиоти од Срба чим чују неког шта трабуња одмах и они исто као и он.Амо рацк је СКЛАДИШТЕ МУНИЦИЈЕ а то ваше гриндање нећу више ни да спомињем одмах ми се притисак дигне.Идите у Загреб нека они мало ваше речи проговоре,одмах би се убили.Па кажите нисам у праву.
ИС7 дискутовао сам на форуму ВОТ о њему.Доста њих мисли да треба стојати право,ја кажем треба стојати укосо.Ко не верује нека погледа форум ВОТА и нека постави боље резултате ако има.Треба га увек померати лево десно ако је непријатељ испред тебе.Ако ти се нађе Е100 одмах се набијај у њега и не може ти ништа а ти му пуцај у место спајања куполе у трупа,ту га пробија.Ако ти се нађе ВТ одмах се набијај у њега иначе те пробија.Када су му у фаци не може ти баш ништа а ти му пуцаш фугасним гранатама у ону разгранату куполу,одмах му разбијаш топ и правиш штету од 650.То је феноменалан тенк са јако лошим топом,само њега играм,једино када ми клинци по соби реше да играју па се каче на мој налог и играју још неки што имам у гаражи.Ако му је доња плоча накошена велика шанса је да неће да пробије граната.Ако се много накоси онда је и предњи оклоп пробојан.

Да,прихвата,на факултету у Београду долазе из целе бивше Југославије и сви причају онако одакле су дошли само идиоти од Срба чим чују неког шта трабуња одмах и они исто као и он.Амо рацк је СКЛАДИШТЕ МУНИЦИЈЕ а то ваше гриндање нећу више ни да спомињем одмах ми се притисак дигне.Идите у Загреб нека они мало ваше речи проговоре,одмах би се убили.Па кажите нисам у праву.
ИС7 дискутовао сам на форуму ВОТ о њему.Доста њих мисли да треба стојати право,ја кажем треба стојати укосо.Ко не верује нека погледа форум ВОТА и нека постави боље резултате ако има.Треба га увек померати лево десно ако је непријатељ испред тебе.Ако ти се нађе Е100 одмах се набијај у њега и не може ти ништа а ти му пуцај у место спајања куполе у трупа,ту га пробија.Ако ти се нађе ВТ одмах се набијај у њега иначе те пробија.Када су му у фаци не може ти баш ништа а ти му пуцаш фугасним гранатама у ону разгранату куполу,одмах му разбијаш топ и правиш штету од 650.То је феноменалан тенк са јако лошим топом,само њега играм,једино када ми клинци по соби реше да играју па се каче на мој налог и играју још неки што имам у гаражи.Ако му је доња плоча накошена велика шанса је да неће да пробије граната.Ако се много накоси онда је и предњи оклоп пробојан.

Ovo mora odmah da se isproba u praksi. Steta sto sam sledece nedelje na terenu pa nista od igranja. Sto se topa tice, posle tek par bitaka, bas nedostaje onaj sa IS 8... Hvala na savetima!

ИС7 има одличан топ за близину али за мало даље мете је јако лош.Само да се нервираш и боље да не пуцаш на јаче мете јер је скупа муниција.

Volim tenkove sa velikom vatrenom moci , a istovremeno brze . Steta je sto su na IS 8 toliko oslabili oklop da moze da ga busi kako ko stigne. Top fenomenalan , brz , pokretljiv sve je tu osim kvalitetnijeg oklopa. T54 JE tvrdji od njega....

Ja sam igrao travian, prvo jedno dve nedelje da probam i onda se prijavio na jedna server u najavi. Dve stvari su bitne u travianu prva je da se prijaviš na server u najavi, tako da možeš igrati odmah od prvog dana, a druga je da se priključiš jakoj gildi. Samo u jakom savezu možeš opstati, nema potrebe da se trudiš da budeš visoko pozicioniran, samo odradiš naređenja. Tako možeš računati na pomoć.

Lepo je što je igra potezna i moraš dosta kombinovati pri planiranju. I tu ostane mesta za iznenađenja. Jedan server traje ograničeno ja mislim tri meseca, mada ima neka turbo varijanta. na kraju servera imaju pobednici, zatim ide pauza za taj server i onda rezervacije i ponovno startovanje novog servera. U Srbiji su tada bila aktivna četri servera i svakog meseca je jedan počinjao iz početka. Nekog uticaja ima i to koja će se frakcija odabrati pri startovanju igre.

Travian-Diversity.jpg

t5Map2.jpg

Volim tenkove sa velikom vatrenom moci , a istovremeno brze . Steta je sto su na IS 8 toliko oslabili oklop da moze da ga busi kako ko stigne. Top fenomenalan , brz , pokretljiv sve je tu osim kvalitetnijeg oklopa. T54 JE tvrdji od njega....

Ja sam zbog brzine teram srednje tenkove sve do T54. Sa IS 8, dok sam terao za zadnjih 20 000 iskustava, poceo sam u svakoj partiji skoro da zaradjujem. Odgovarala mi je taktika skoro kao sa T54. Uz nevidjeno precizan top sa kojim mozes da gadjas sa daljine ili da zaobilazis i rokas sa strane. Pokajao sam se sto sam ga prodao ali bio sam radoznao da vidim kakav je is 7

E sad IS 7 ima totalno drugaciji nacin igranja, rokanje izbliza, namestanje, iskosavanje, cev u cev, posada mi je neiskusna, promasim ceo maus ili e 100 na 200 m :) Trebace podosta vremena dok se naviknem na is 7 ali tako je bilo i sa drugim tenkovima, u pocetku gubis a posle 80 000tak xp a krece uzivanje u igri

Nego nesto se dvoumim da li da pocnem da istrazujem neku drugu naciju ili da krenem od KV 1 ka IS 4 grani. Svidja mi se top sa IS 4 ali me brine sto su to sve sporiji tenkovi...

што се тиче WoT и тенкова у тој игри нема шта да коментаришем, јер су постали безобразни из war gaming-a са њиховим слабљењем појединих тенкова. Такође хоћу свима да скренем пажњу, а реч је о скрипти коју коисте сервери и што имаш љобу статистику са појединим тенком, то ти је теже да бушиш противнички тенк, док они тебе у 95% случајева буше како стигну. То је урађено да играчи са лошијом статистиком не би одустали од играња....Зато сам ја баталио ту игру и вероватно ћу продати мој налог са 24 десетке, које све имај упосаду са 4 скила и више и намештне су за CW или кланске борбе...Сад играм War Thunder и тенкове и авионе и могу вам рећи да је игра одлична и да ако приђеш великом тигру 2 са рецимо т-34-76 тенком који је класа 3 а тигар 2 класа 4 можеш са једним метком да га уништиш са бока. Много је реалнија, МНОГО....

ИС7 нећу да га коемнтаришем јер је то тенк који је највише пута био да се изразим гејмерским жаргоном нерфован, од изузетно агилног тенка, до цркотине, са добрим оклопом, а лошом цеви....Све се то ради да би се играло са новим нацијама и новим тенковима, када се тако нешто појави та нација доминира два три месеца, па онда иде следећа и так оу недогелд....Све у свему разочаран сам у саму игру....

- - - - - - - - - -

Anthrax иди ка руским средњим тенковима, објекат 140 је зверина и нисам играо одавно са бољим средњим тенком, Т-62 је исто то само мало спорији, а то му фали у неки мситуацијама, затим је ту јапанац СТБ-1, са изузетном куполом и депресијом топа, има одличну камуфлажу тако да је одличан за снајперисање из даљине или неке рупе. наравно немачки Лео 1 после бата шатилиона најпокретљивији тенк у игри. Са изузетним топом и брзином скупљања од свега 1,9 секунди и невероватном прецизношћу. једино што енма оклоп, али му је камуфлажа, најбоља у игри.

Кинески тешки тенк 113 је зверина која је брза, попут средњег тенка, са невероватним топом и куполом. Некада је таква била ИС7, ту су амери са два изузетна тенка Т110Е5 зверина и Т-57 HEAVY који је прави демиџ дилер или ти по српски машина за наношење штете огромне по партији. Затим ту је луди FV-215b британац који има најбољу цев међ тешким тенковима и који је некада пунио са браћом по оружју свека 6,15 секудни и био је кад је изашао машина, ни сад није ништа лошији. То еј што се тиче поктерних тенкова тешких...А да заборавих и AMX 50B тешкаш који се игра као средњи тенк, ако знаш да играш са њим опасна стварчица......

Ja sam svojevremeno igrao Rise of Nations . Odlicna je igrica krecete od veoma primitivne civilizacije koje mozete da unapredjujete do najsevremenije tehnologije. Igrica takodje ima i malo povezanosti sa poljoprivredom sobzirom da morate skupljati i proizvoditi razlicite resurse kako bi ste napredovali.

war thundere и први тенк класе 5. Т54 из 1951 године...
shot-20140810-175444.jpg
shot-20140810-175740.jpg
shot-20140810-175453.jpg
shot-20140810-175751.jpg
shot-20140810-175924.jpg
shot-20140810-175933.jpg

Stigla nova (polovna naravno) grafička ATI HD5870 2GB a stara ide u penziju (ATI HD4850 1GB). Sad krećem da igram DX11 igre, prvo Crysis 3 a potom novi Wolfenstein:New Order (kad se skine, ima 44GB).

Nova

214sfgz.jpg

Stara

1e73nl.jpg

Centralna

nwfozb.jpg

Centralna sa skinutim oklopom sa procesora

2ljjhcn.jpg

Evo potrudio se malo, malo je i tim pomagao, nista premijum ili gold.

Jedna sa T54. Priznajem da je bio vikend te puno materijala za punjenje mada su se patije tesno zavrsale. Na zalost ovakvih partija u random tj nasumicnim bitkama bude jedna u 2-3 dana

Galicije, ovo gore super izgleda

Poslednja izmena:
Ljudi pikate li jos uvek WOT? Ja sam pazario i Obj 140. Broj pobeda mi je prilicno los ali mi je legao bolje od t 54 sa kojim nikako da se pohvatam.

Kupio sam jos i t 34 (zabavan tenk); t 34-85 (bas zabavan tenk) i IS 3 (budjenje uspomena i ucenje kako sa IS 7). Igram sa svima po malo i skupljam posadi vestine.

Sad sam u dilemi da li da kupim opet IS 8 (svidja mi se zbog brzine i topa) ili da krenem da grindam drugu liniju ka IS4. Ne volim bas spore tenkove...

Sta vi predlazete?

Galicije ajde napisi par reci o war thunderu, po cemu je bolji?
I meni polako ali sigurno pocinje WOT da ide na zivce, pa se razmisljam o prelasku na WT.

Nazad
Vrh