Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Hvala Iceburn, znaci ne preostaje nista drugo nego da se igra od 8og pa na vise tira na racun tenkova iz 5tog 6tog tira. Vratio sam se bio na KV 1 ali mi je spor nevidjeno posle IS -a na pr. Posto igram naizmenicno sa srednjim t43 i IS 3 cesto se otkrijem sa t43 ili zaboravim da je IS 3 sporiji pa popijem par granata na brzinu.
Od srednjih tu je naravno t34 ili T34 85 ali problem je slab top. Gotivni su mi teski tenkovi koji su ujedno i brzi, tu mi je t28 lepo legao i bas smo se fino naigrali.
Imate li iskustva sa t44 i vredi li tih para i iskustava? Moracu da nabavim definitivno neki tenk 5-6tog tira ako hocu dalje...

T44 je jedan od naj boljih t8 medijuma uopste pogotovo za agresivniji stil borbe.

- - - - - - - - - -

T44 solidan,prodao ga juce , kupio T-54 , pre neki dan uzeo kv1s, a kv 1 sam isto uzeo pre mesec dana. Pare zaradjujem sa kv1 i kv1 s a ponekad kad poludim uplatim jedan dan premijuma . Od tenkova imam : Is8 ful, is3 ful,kv1s ful , kv1 ful , T54 sa topom od 100mm. Otkljucani tenkovi: T25/2, Su-M101 , fali mi 40000 xp za ISU-152

Уплатиш један дан премијума..па њубославе јефтиније ти је да уплатиш цео месец...
јел неко јури овог супер шита тј т24е6 супер першинга...треба да се скупи по 75к са сваком нацијом експа од т4 до т8 тенкова...

иначе руске медијуме не играм у опште јер не леже мом стилу игре...најбољи медијум тренутно је онај јапанац, па за њим иде лео 1, бат шатилион је за њубославе....

Poslusah vas i kupih KV 1 pre dva dana. Vec sam se lepo naigrao i zaradio skoro za T44 ali mislim da prodam T43 i kupim T44 bez cekanja. Mnogo mi je da izdrzavam 3 tenka sa kojima se tesko zaradjuje kinta (7-8tier).
Taman dok izgrindam T44 pa mozda pazarim i KV 1 S. Dobar je osecaj kad se vratis na 5ti tier sa iskustvom iz 8og. Znate li neki srednji tenk koji lepo zaradjuje? KV1 mi je spor u pm i dosao sam do zakljucka da izmedjuostalog dobro zaradjuje jer uvek zadnji stigne tamo gde je frka :) pa prodje neostecen

Kupi neki laki tenk tipa elc amx luchs leopard oni dobro zaradjuju a nemoraš uopšte da se mučiš da imaš par odspotanih tenkova i ako kvrcneš nekog dobro je ja sam jednu sa elcom 2560 dmg opravio svidja mi se mališa i solidno zaradjuje . T 43 obavezno prodaj nema svrhe da ga čuvaš . Sad zbog ove misije krenem i kineze ,japance sam imao odavno ali slabo sa njima igram do 6 tira nemaju ni top a tanki su ko papir kinezi nisu toliko loši.

Od kad kupih KV1 ne brinem za pare. Stil igre mi je mnogo lezerniji i agresivniji (ne brinem bre za svaki dinar). Izgrindovao sam T44 do kraja i ume da slupa i po 4 tenka ako se sve lepo namesti. Uglavnom ga koristim za maltretiranje teskih tenkova i TD ova onako sa strane ili da im skinem gusenice. Sa zadnjim topom ima dobar potencijal za snajperisanje.

Јапанац СТА-1 је укласи Т44 и то је тенк за малтретирање. Нема тако добар оклоп као 44-рка, због чега се са њим игра малко повученије из другог плана, али зато топ има за десетку....

- - - - - - - - - -

који ти је ник у игри....

anthrax10 mi je nik

Cudan je T44, nema ni on neki oklop a nije brz kao elc za neko izvidjanje. Treba stvarno da se nadje momenat kad i gde da se ubaci u igru. U masi partija sam ginuo u prvih 2 minuta jer se istrcim sa njim napred a ekipa pozadi ne koristi to sto ja zujim oko teskasa i TD ima. Ponekad jednostavno zaboravim da nisam u is 3 jbga. Kupio sam mu wet ammo racks i ventilaciju za posadu. Kad bi samo onaj top imao malo bolji fire rate mjkmu.
Sad se skuplja iskustvo i kinta za is 8 pa onda "wet dream" svakog tenkiste: IS 7 :)

KV 1 zaradjuje ko lud. Jbga dok ja stigem u frku svi se vec poubijali ili ostali na 30% pa ih ja lepo pooveravam onako bas junacki.

Gledah juce kako lik sa tier 7 tenkom ulazi medju 8ce i roka jednog po jednog sa nekim srednjim tenkom, prosto neverovatno, ili je zlatan ili vara ali je ubitacan. Ja sam se sa T44 krio iza njega i iza coskova.
Ima li nesto od tenkova za preporuku da zaradjuje ko kv1 da ima makar toliko dobar ili bolji top i da je malo brzi?

Супер першинг вероватно, он је премијум и има лудачки оклоп.

Не знам да ли сте знали, али имали сте могућност да узмете суепр першинга и још увег га имате. Све што треба да урадите је да истражите са сваком нацијом 75 000 искуствених поена. Важи за тенкове од Т4 до Т8 сем премијума наравно. Ја сам га узео и могу ти рећи да сам за викенд имао партију где сам са њим зарадио 196 000 кредита, не рачунајући бонус после партије од 80 000, јер сам имао 5 убистава, преко 5 000 штете аннете и преко 3000 на спот, медаљу хај калибар, конфедерејт, и још две...У просеку зарађује око 50-60 хиљада ако одиграш добро партију. Није као Лове кој ије далеко најбољи премијум у игри....али бесплатан је и вреди га имати у гаражи...

- - - - - - - - - -

ИС-7, хмммм...то је солидна десетка....препоручио би ти за малтретирање да узмеш или енглеског тешког тенка или било ког американца, чак је и 113 кинез одличан иам исти топ као седмица, мали много прецизнији и брже пуни, а пре свега је много агилнији од ње...

од ловаца на тенкове ФВ 215 183 или ВТ аусф Е100....

Sada već i u War Thunder ima tenkova (za sada samo nemačkih i ruskih). Ovo su početni:

Inače grafika može biti još 100x bolja ali grafička na mom laptopu nije namenjena za igrice.

War Thunder ce da bude sledeca navlakusa (zena ce da me istera is kuce)

Ja sam se nekako zaleteo da izguram sto dalje sa ruskim tenkovima pa sam zanemario ostale nacije. Krenuo sam sa panzerima ali sam odustao jer su mi bili spori u nizim nivoima. Moracu da pocnem da istrazujem druge nacije...

Kakav je net potreban za war thunder? Ja imam 512 i radi nekako WOT na 150tak pinga i oko 35 fps a

Ovo ce morati da se skida polako sa neta. Ima li i on opciju downloada sa torenta kao WoT? Posto mi je spor net moracu da ga skidam nedelju dana po malo;

Kako radi na sporijem interetu?

Gledao sam neke klipove na youtubetu (gameplay) i lepo izgleda

Ma kakav super peršing ,ja sam stigao 5 nacija bez ikakve namere da završim a kineze i japance nemam živce da se zamlaćujem .
Is 7 više nije ni približno onome šta je nekad bila u zadnje vreme buši je ko stigne,kajem se što sam forsiro tu liniju očekivo sam više od tog tenka, Is 4 je tvrđa ,bolje je igrati sa lovcima x kama nego sa hevijem po meni. Jg pz e 100 je slotina ali suši ,i lakša je linija nego za fv215 b,oobj 268 su isto sjebali tako da ću tu isto da odustanem .Sad ću da izforsiram za fv ali teškaša stigo sam do conqurera sa carnervonom sam se solidno naigro dobar tenk ,videćemo kakav je conq nemam kintu da ga kupim. Bc je mašinica ,ali je teška linija ja sam stigo do 13 90 .

Primetio sam da je sve manje is 7 a vise is 4

- - - - - - - - - -

Kupio na popustu IS 8 i odigrao parpartija. Montirao sam onaj top sa is 3 (bl 9) i utisci ko i svaki put kad sednes u novi tenk, smotano i malo traljavo, tek treba da se grinda. Sa IS 3 sam tek poceo da uzivam tj da ga koristim onako kako i treba a vec je stigao is 8 pa se mislima da li da mu demontiram opremu i metnem na is 8 pa polako da grindam posto ni IS 3 nije bas profitabilan tenk. Citah malo o IS8 i svi ga pljuju na sva usta zbog slabog oklopa. Pojedinci vele samo da ga treba pravilno koristiti i da moze da bude koristan ali sad ostaje prilagodjavanje istom.

Dal da prodajem is 3 i da skupjam xp za grindanje is 8? Tako sam uradio i sa t43 kad sam kupio t44. Jbga KV 1 pravi pare, vo ostalo mrka kapa...

После много негодовања око руских медијума, ето одлучих да их играм. Т44 феноменалан тенк, сад играм са Т54 и могу да кажем да је ејдна од најзабавнијих 9тки у игри...са малко повученијом игром, сачекаш својих пет минута и онда у јуриш. Данашња партија, могло је и боље...И лепо одрађен HD модел тенка Т-54
shot059.jpg
shot060.jpg
shot056.jpg
shot057.jpg
shot058.jpg

Jeste azdaha T54, ako se nadjem nasamo sa njim u IS 8, razbuca me obavezno, suvise je brz i ima solidan top a i oklop mu je solidan. Ja sam jos daleko od T54, teram T44 trenutno i on zna da bude interesantan. Sa dobrim timom i u nizem tiru moze da napravi prilicno stete. Problem mu je slabiji oklop i prilicno inferioran top.

IS 8 je poceo da pruza solidne partije. Malo sam se navikao, posada se istrenirala i ako se dobro koristi sa solidnil timom bude zanimljivih partija, sad pobeda ili poraz nije bitno. Jos malo pa mu mecem onaj top iz X tira (vele moze i mausa da probusi).

Ja sam inace daleko ispod tvojih rezultata Galicije, ti ovo bas rasturas ...

Nazad
Vrh