Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Ja sam kasno saznao, registrovao sam se isti dan kad je poceo a trebalo bi dan ranije dok server jos nije aktiviran... Sad je jos rano drugi je dan, i da ovaj travian traje dosta duze jer nije speed, koji cini mi se traje 3 meseca. :ppozdrav:

Prodajem WOT nalog sa 250 golda na njemu ,dosta slotova izucen 9 tir dosta tenkova u garazi posade sa po 3 skila na nekim tenkovima a u proseku oko 2 itd za informacije na pp !! POVOLJNO

- - - - - - - - - -

Nepunih 2 miliona u kesu takodje na nalogu

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam vojkanvrelo,evo trenutno igram sa IS7

- - - - - - - - - -

Nije mi jasno kako da pogledam sam sebi borbenu efikasnost,medalje,pobede,broj misija i sl.Sve se vidi na jednom mestu ali ja ne znam gde.Vidim druge ali mene ne mogu nikako.

Evo moja najbolja partija do sada,obratite paznju na potencionalnu primljenu stetu.
wioo7m.jpg
2zf1w6p.jpg
sq2j6g.jpg

U breee Vojkane al si ih nanizao. Ja stigox do IS i t43 i sad mi bas nesto tesko ide , ne mogu da skupim para za novi IS. Inace nik mi je anthrax10

Uuuuuuuuuuu razbijamo padaju golovi ko pleve ludilo,prsti na sve strane kao da smo na pravom terenu u kuci kao da igraju PARTIZAN ZVEZDA

Vojkane koliko imas desetki ??? Ma ja stigo do is 8 i neda mi se dok se neizgrinda strasno ,kupio opet dve artiljerije a bio prekino sa njima krs su i dalje zajebo sam se imam sad humela i su 8 nikako to da izgrindam . I ja sam do t 43 doso i baca me sa krupnim ribama gde medijum nista nemoze jbg . Tigra sam najlakse izgrindo malo mi fali vec do tigra 2 . Lovci idu tesko katastrofa dok se nenagrinda zadnji top strasno itd .

Samo IS7 i ne planiram da razvijam ostale nacije.Jedino usavsavam taktiku igre na IS7.Posada mi ima skoro sve vestine i pun je opreme.Treba tu jos dosta vezbe da se shvati koji tenk te kako napada,da razumes sve njegove mane i slabe tacke a moras znati i svoje.Kad sam primio 22000 potencionalne stete tada je na mene pucao JG E100,IS3,AT15 I T95 svi oni pucaju direktno na mene i nista.Jedan po jedan svi su unisteni.Imao sam zaledjinu od 2 dosta slabija tenka pa ovi nisu uspeli da me zaobidju.Artiljeriju sam malo probao pa batalio.Inace bas juce me je artiljerac e100 unistio iz prve.Treba i to znati.Lepo je voziti i nekog lovca i skidati po 1100 po udarcu ali za sada samo IS7,jer to je zver.Videces kad dodjes do 10-og nivoa kakve se tamo zveri pojavljuju,strasno.Na devetom i naidje po neki a kasnije sve sami majstori igre.

To sa T43 apsolutna istina. Tragicno je koliko je inferioran u odnosu na teze tenkove, treba 10 puta da roknes nekog od pozadi da bi ga ostetio. U isto vreme, rokne te neki KV 1 i ode pola HP. Jedino kad se nadjes u jakoj ekipi koja zna sta radi, njegova brzina dodje do izrazaja da izmanevrises brzo i izrokas sa strane i u slabe tacke. Ovako jedino sto mogu je da u nekoj jakoj grupi, iz gomile skidam gusenice teskim tenkovima.
IS vec ume da napravi stetu i na IS 3 sa 122 mm topom ako stigne da puca i pobegne. Vaistinu svaki tenk ima svoju taktiku i slabe tacke koje se uce vremenom

Ja se redovno susrecem sa budalama koje nemaju pojma.Don napisem na engleskom sta hocu ono je vec kasno ali da znaju srpski,tesko bi ga bilo njima.Primer svi u misiji erlenberg odu levo a ja sam desno i napadnu me 5-6 dobrih tenkova.E onda oni sto su levo umesto da vide da je neprijatelj zaglavio desno i da krenu malo brze ka cilju e oni stoje dok ne roknu mene i onda svi polako izginu.

Meni ne ide u glavu ono kad se svi skupimo u nekom tesnacu i rokamo jedni druge pa ko kako prodje. Jednom sam nagovorio ekipu da me prati; svi krenuli preko onog zamka (dal bese erlenberg bas), pegazili pola protivnicke ekipe i osvojili bazu dok se druga polovina protivnika sunjala po sumi. Svi nesto ratuju za sebe ali kad si sa teskim tenkom i imas jod dva koji brzo pune cevi, to je vec respektabilna ekipa. Ja sve cesce ako roknem s nekog mesta jednom, svi su me videli palim dalje i ne izvirujem 15 puta dok me ne roknu jbga.
Ima tu doosta taktike i strategije, zato je i interesantna igra.

Evo od mene jedna malo bolja partija.Nedavno poceo igrati :osmeh: Najdraza od svih mi je Kolobanov's Medal tj kada ostanes sam protiv 5 ili vise protivnika i pobijes ih sve

Nazad
Vrh