Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Ja sam presao Skyrim nedavno a prije njega i Fallout 3, sad upravo skidam The Witcher:Assassins of the Kings.

Ja igram skoro godinu dana , od tenkova imam KV1 V-tier jer skuplja keš "money maker", VI tier SU100 ,VII tier SU152 i T25/2 ,VIII tier IS3 nabudžen u fulu i T44 takodje.

Ne možeš da izbegneš takvu sreću,eventualno da se prebaciš na drugi server pošto ima EU1 i EU2 . Tražite topove sa većom probojnosti.

143552_138462288_shot_006.jpg

143552_106509463_shot_010.jpg

143552_138462288_shot_007.jpg

143552_138462288_shot_008.jpg

Неки од омиљених тенкића у игри...имам их још пар отворених оних класе 10...WT ausf E100 ловац на тенкове, немачки и тешки кинески тенк...у гаражи имам око 40 тенкова, сваки тенк 2+ скилова има на посади, класа 10 сви по четири...иначе налог је на продају, ако има тајфуна међ вама јавите се цена је папрена...::novac::

Hvala Galicije, Dragane!
Ja sam juce pazario KV 1. Potrosio sve do poslednje pare. Nemam bre vise ni za granatle. Pored njega imam samo onaj T28 poluteski i snjim sam se lepo naigrao i para skupio. SU 85 sam prodao juce, bacao me stalno sa jakim tierovima u bitke a i ne svidja mi se ta koncepcija lovca. Spor i slabo pokretan a us to nisam ni dogurao do nekog jaceg topa.
Inace mi se svidjaju srednji i laki tenkovi i mislio sam da idem tom linijom (ruski naravno) ali A20 stalno u tiru 8 u bitkama. Od 20 bitaka mozda jedna bude do 6tog. Tako da digoh ruke i prodadoh ga. Sa T28 mi se to ne dogadja, negde sam u sredini i igra je interesantnija.
Inace moram da smanjim igranje, oce zena da me istera iz kuce mada sam poceo nema 3 nedelje, sto bi rekli "scout"

Hahahah antrax i ja sam tako spocetka piko po celu noc sad neigram par meseci pa igram nedelju dana pa opet neigram neko vreme pa jedan dva dana igram pa se smorim i nesto sam izgubio volju .Doguro sam u proseku do 9 tih tirova par linija .

Volim da odigram sa dobrim protivnikom pes tj fudbal slabo smo igrali neki drugi pes u vecini slucajeva svi igraju nece ni fifu ni we . Igramo i americko bude malo zanimljivo ,neki put kad nacukamo glavudze odigramo i svako kod kuce cs u nekim nocnim satima .

Jako privlacna igra ali i nezgodna.Recimo ja igrao sa IS i sad kupio IS3,e onda te pocne bacati nasumicno sa tenkovima iz X nivoa jos sa onima koji igraju vec duze vreme i imaju jako opremljene tenkove.Sad igram i pucam u KV4 5-6 puta i nema sanse da mu spreda IS3 probije oklop.Totalno sam puko.Jos zavrswis igru sa negativnim kreditom.To ti je bas...
Ček da nabudžiš IS3 sa zadnjim topom IX tier ! KV4 probijaš sa prednje strane u onu malu kupolu na vrhu regularne kupole. OD desetih tirova ja sa ovim topom teško probijam uglavnom samo nemačke tenkove i ruske ST1 i IS4,IS7 je mekan sa strana i nazad ,a od napred u donju ploču gadjam.
.Mada ni britanski nisu baš mekani. Uglavnom, treba znati kako da se postaviš, iskosiš... sa kojim tenkom koju taktiku igraš i tako.

SU85 je mekan dosta, ali sa onim većim topom može solidno da se igra. REcimo SU100 je jako loš dok ne kupiš zadnji top od 122 mm , e ona si dobar. Jeste SU 100 mekan, i sa prednje strane se probija lako u otvor od vozača i uredjaje za osmatranje od komandira ali može fino štete da se napravi u kombinaciji sa opremom teleskopom +kamuflaža ..i samo štekanje.

Izgleda daja nisam dovoljno vremena posvetio ciljanju i slabim tackama. Uglavnom sam se ogranicio da pucam u gusenice ili odpozadi ako mogu da pridjem. Sad cu polako da opremam KV1 pa da vidimo kako ce da ide. Za sad je spor u PM, ima najslabili motor. Posle montiram jaci top i tako redom. T28 je tu da skupi neki dinar. Mozda se i vratim na su 85 ako me ne bude mrzelo, tj ako skupim para. Sa SU 76 na 3cem nivou sam se bas lepo naigrao. Konkurentan tenkic.

Pozdrav drugari,zanima me igra li neko neku lovacku ili ribolovacku igricu?Molio bih link za skidanje iste/....

Ček da nabudžiš IS3 sa zadnjim topom IX tier ! KV4 probijaš sa prednje strane u onu malu kupolu na vrhu regularne kupole. OD desetih tirova ja sa ovim topom teško probijam uglavnom samo nemačke tenkove i ruske ST1 i IS4,IS7 je mekan sa strana i nazad ,a od napred u donju ploču gadjam.
.Mada ni britanski nisu baš mekani. Uglavnom, treba znati kako da se postaviš, iskosiš... sa kojim tenkom koju taktiku igraš i tako.

SU85 je mekan dosta, ali sa onim većim topom može solidno da se igra. REcimo SU100 je jako loš dok ne kupiš zadnji top od 122 mm , e ona si dobar. Jeste SU 100 mekan, i sa prednje strane se probija lako u otvor od vozača i uredjaje za osmatranje od komandira ali može fino štete da se napravi u kombinaciji sa opremom teleskopom +kamuflaža ..i samo štekanje.
Otkljucao sam IS7,jos samo da sakupim 1500000 kredita i zabava pocinje,konacno.

Ako je pitanje za mene, nisam. Od foruma mislim da sam registrovan samo na my city military ali nisam nista pisao , davno sam i bio na forumu. Zadnje sto sam radio na tom forumu je bilo citanje teme Mikoyana i dalekometne raketne art. Orkan. I registrovan sam na Renaultforum Srbija .

Travijan je dobar, ali se treba registrovati pre početka rada servera ili u prvih desetak dana. Dobro je što partija traje tri meseca i ima konačan cilj, za razliku od hattricka i erepublik, koje trenutno igram i ne vidim im kraj.

Nazad
Vrh