zombie_666
Banned
Ja sam presao Skyrim nedavno a prije njega i Fallout 3, sad upravo skidam The Witcher:Assassins of the Kings.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
war thunder, одлична игра са авионимa из другог светског рата. Графика је врхунска у овој игри....
Ček da nabudžiš IS3 sa zadnjim topom IX tier ! KV4 probijaš sa prednje strane u onu malu kupolu na vrhu regularne kupole. OD desetih tirova ja sa ovim topom teško probijam uglavnom samo nemačke tenkove i ruske ST1 i IS4,IS7 je mekan sa strana i nazad ,a od napred u donju ploču gadjam.Jako privlacna igra ali i nezgodna.Recimo ja igrao sa IS i sad kupio IS3,e onda te pocne bacati nasumicno sa tenkovima iz X nivoa jos sa onima koji igraju vec duze vreme i imaju jako opremljene tenkove.Sad igram i pucam u KV4 5-6 puta i nema sanse da mu spreda IS3 probije oklop.Totalno sam puko.Jos zavrswis igru sa negativnim kreditom.To ti je bas...
Otkljucao sam IS7,jos samo da sakupim 1500000 kredita i zabava pocinje,konacno.Ček da nabudžiš IS3 sa zadnjim topom IX tier ! KV4 probijaš sa prednje strane u onu malu kupolu na vrhu regularne kupole. OD desetih tirova ja sa ovim topom teško probijam uglavnom samo nemačke tenkove i ruske ST1 i IS4,IS7 je mekan sa strana i nazad ,a od napred u donju ploču gadjam.
.Mada ni britanski nisu baš mekani. Uglavnom, treba znati kako da se postaviš, iskosiš... sa kojim tenkom koju taktiku igraš i tako.
SU85 je mekan dosta, ali sa onim većim topom može solidno da se igra. REcimo SU100 je jako loš dok ne kupiš zadnji top od 122 mm , e ona si dobar. Jeste SU 100 mekan, i sa prednje strane se probija lako u otvor od vozača i uredjaje za osmatranje od komandira ali može fino štete da se napravi u kombinaciji sa opremom teleskopom +kamuflaža ..i samo štekanje.