Hobi-poljoprivrednici

adamov zoran je napisao(la):
ja sam prijavio suprugu da placa pio da li sam pogresio videcu a ti imenjace jos se nedas prijavi se i ti i mozemo da zatvorimo ovu rubriku hobi polj

Komšija upravu si 100%.

U principu smo rekli sta smo imali ::prica::

Slozili smo se svi u jednom.. Dokle god bude Tajkuna i Tajkuncica, u zemlji nece biti bolje.

Samim tim , stekli su se uslovi da zatvorimo ovu rubriku.

Idemo dalje :cao: :cao: :cao:

O.K.Ostaje i dalje aktivna tema ipak hobisti,profi i svi ostali smo jedno te isto i u jednim te istim g......celog veka.

Matiću zaključaj ti nju,dok ne budemo svi hobisti (za sada nas ima oko 70-80% u odnosu na ukupan broj poljoprivrednika)-ako imam pravo da tražim jer sam je ja i otvorio.Ko ne razume shvatiće,Pozdrav svim starim profi poljoprivrednicima i dojučerašnjim hobistima :ppozdrav:

Izvinjavam se na pogrešnoj proceni o broju subvencionisanih poljoprivrednih gazdinstava

Ispravka: Od 778000 subvencije je ostvarilo 84000

Znači da je tek nešto više od 10% profi poljoprivrednika (velika manjina)

Kada se ukinu subvencije, prestajem da plaćam PIO preko poljoprivrede, i postajem hobista. Zorane, tada ćemo biti kolege hobisti. ::namigivanje::

Ma, Zorane, naravno da smo kolege. Nego nas je naša vlast svrstala u različite tabore.
Za izlazak iz PIO poljoprivrednog, ako se za to steknu uslovi, imam keca u rukavu.

Mislio sam da se ovde stvarno radi o hobi poljoprivredi ali sam se razočarao. ::lose::

Hanzo,koji crni hobi samo su nas tako prozvali oni koji izgleda ne znaju šta je hobi.Radi se o 88 % od ukupnog broja poljoprivrednih gazdinstava čiji nosioci ne plaćaju PIO preko poljoprivrede

leka je napisao(la):
slavkos je napisao(la):
:nono: ne gasiti rubriku, ima nas hobista još podosta...
ima ima,ima nas dosta :ppozdrav:

I na kraju, jel si docekao dobru cenu kukuruza ove godine ?, Cini mi se da si u nekom od postova pisao da ti jos cekas, u ono vreme kada su svi prodavali :cao:

Nazad
Vrh