Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pidikanac je napisao(la):pa imali smo mi kandidata za predsednika nekog poljoprivrednika neznam kako se zvao al taj je samo uzeo pare za predizbornu kampanju i više ga nikada nisam video osim u snimcima na TV kako ga zezaju u kampanji " al taj nije preripio celzijus "
Zoran0230 je napisao(la):milanso,ti i ja smo neki srednji poljoprivrednici,ali na granici da propadnemo-Ja se još bavim i stočarstvom jer samo se osloniti na ratarstvo je dosta teško-teško se sa malo zemlje sastavlja kraj sa krajem-jedino ako se uz put još nečim baviš
Iskreno, ja mislim da ja sa ovoliko zemlje i ovim kulturama i ne zasluzujem neku vecu zaradu, jer je minimalno utroseno vreme. E sada, uveo sam i svinje, pa sada ima i vise posla, ali opet nije to neko preterano radno vreme.lakarije je napisao(la):ali naš strateški interes je da i mi preživimo i opstanemo.
Mozda taj seljak u Svajcarskoj dobro zivi, ali radnik u fabrici, koji radi puno radno vreme, jos bolje zivi. Objasnio ti je Zoki na sta sam mislio.pidikanac je napisao(la):milanso pa nije fora u tome koliko radiš več šta proizvodiš i koliko oni na tvoju robu zarađuju kada od tebe otkupe. pa i u švajcarskoj seljak koi se bavi samo ratarstvom radi isto mislim vremenski ali pritom živi mnogo bolje nego mi .i da li misliš da bi trebali da zaradimo samo dve prosečne plate pošto radimo samo dva meseca u godini ?
galic je napisao(la):..... Pročitao sam ove vaše postove, isti sam kao vi.........
komentar je nepotreban.
Ja imam 2 sina jednog od 16 m. a jednog od 5m. To mi je najveće bogastvo,siroti su oni koji nemaju nikog,a mi smo bogati.
Živi i zdravi bili Vi i vaše porodice a njima neka je na čast.
Post je spojen: [time]1267860764[/time]_________________________________________________
A što se tiče Uredbi,opet će oni nešto izmeniti i po mom mišljenju vratiti na staro.
Jer će ih raja opet izjeb..i!