pidikanac je napisao(la):
jeste da smo otišli daleko ali to su muke i problemi nas malih koi sedimo na dve stolice i to trule nebili preživeli i jedino mi pišemo o mukama i prežinljavanju ovi veliki pišu o velikim stvarima tako da i ovde na forumu oni pišu o fendu,JD, itd ami o tome kako da posejemo i šta da posejemo na ovo malo sirotinjei iskreno da vam kažem mene je sramota da se i upuštam i razgovor sa velikima jer te cifre ja nerazumem ustvari na tim temama ja nemam šta da tražim kada njihova jedna priključna mašina košta kao sve moje pa se ja tu izgubim KO PRASE U TEHERANU
Bravo majstore,dobro kazes
A medju tim velikim ima i onih koji su se obogatili preko noci (cast izuzecima).
Secam se kad je bio "treći hektar" oni veliki su mogli da ga naplate.zbog njih su to i osmislili.znam neke koji su muljali,pa otac prodavao zemlju sinu,i to nekoliko desetina jutara,pa sin naplatio veliku lovu
Milanso:
Evo ja radim u Javno komunalnom preduzeću.Da mi prosle godine nije firma bila u blokadi,nebi ni dosad mogao da iskoristim godišnji za zadnje dve godine.Toliko o privilegijama u "državnim preduzećima",mada ih je ostalo toliko da se mogu nabrojati na prste jedne ruke.
I uostalom što ste se zakačili za ta bolovanja u državnim firmama,kao da nema mnogo ozbiljnijih,većih i katastrofalnijih problema u ovoj državi.
Pa ljudi uzimaju lazna bolovanja i za more,lov,pecanje,izgradnju ili renoviranje kuće....
To treba da regulišu nadležne inspekcije rada,a ne sad da oduzimamo zemlju onima koji rade negde.
Slobodno možeš dati taj savet,ako je dobronameran,dobrodošao je...