adamov zoran
Član
nismo se uspavali ostali smo bez teksta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma svaka cast decki slazem se sa svima vama, ja recimo da mogu sad bih odabrao nekaku drzavu sluzbi i tamo bi radio bilo sto jer svi znamo da tamo i kod nas i kod vas puno njih nezna sta im je zapravo pravi posao(cast izuzecima)... ali zivjeti od poljoprivrede kod nas ili kod vas koliko sam skuzio isto je gotovo nemoguce, jer da bi imao kvalitetne strojeve za obradu to kosta ako netko ovdije misli da je lagano digniti kredit i placati ga svaki mijesec slobodno neka ga digne pa neka izvoli placati od poljoprivrede, moje je misljenje da tko se bavi cistom poljoprivredom a zeli imati kvalitet i brzinu i vrhunske prinose i na kraju da zivi od toga treba da radi barem 250-300 hektara i onda moze biti konkurentan i kvalitetan na trzistu a sve ispod toga je borba za goli zivot i svastarenje, svi mi negdje ili nesto radimo mimo poljoprivrede i na taj nacin sebi osiguravamo egzistenciju ma kakva god ona bili a nije sigurno sjajna, prosla su titina vremena(neki ce reci na zalost) kad su svi nasi stari radili maximalno 17 jutara zemlje i od toga skolovali nas i kupovali strojeve i solidno zivjeli, nazalost su prosla a i mi jadnici sve se nadamo biti ce bolje a od toga nema nista barem u skorije vrijeme, nadam se da nisam nesto propustio pomenuti ako jesam udrite...talianu je napisao(la):Ma bistar dečko a to što ja svako jutro riljam od 5 to nikom ništa!!
Oni misli da mi paori samo sejemo pa beremo i onda odmor!
Techo, lakarije,pidikanac