Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neću više postavljati tako škakljiva pitanja.
Ma kakav nedostatak, procentualno imamo vise pasosa od amera. A procentualno, ubedljivo ih najvise na svetu koristimo u jednom smeru. Salju se ljudi sami. Pad u raj.Zbog nedostatka pasosa slanje na Goli Otok odlozeno do daljnjeg.
Ja sam hobi sta proizvedem 60.000 litara mleka godisnje i dobijem od imleka serbrnu plaketu,izbacim 15 do 20 bikova godisnje. A hobi sam zato sto necu da im platim pio od 2003 da 2010 posto sad traze da se uplati i za zenu ,jednostavno necu iz principa.Da li neko zna podatak da ako imas 15 godina poloprivrednog staza imas penziju 8000 dinara a ako imas 40 staza dabijas 9000 dinara .uplacujes lopovima 25 godina za 1000 dinara vise penzije koju mozda neces ni docekati.A ZGRADA PIO JE SVA U MERMERU ,pitam sa pitam odkud im ,nikako da mi bude jasno.
Da razjasnim gospodine Radivoje ,kod nas je u Titelu trezeno pod OBAVEZNO da i supruga i ostalli clanovi domacinstva koji su punoletni a nisu na skolovanju budu u pio.Ja imam spremne sve papire samo da im predam ,ali kad su rekli da i za zenu treba ,ito jos plus kaci je od 18 godine ,trbalo bi da uplatim nekih 18 godina samo za nju ,plus 8 za mene ,, puno para,,.Jeste da su oni rekli sto vi kazete da ne treba sve odjednom i da ima mirovanja za pojedine godine,, ali ce duziti ,,
Gospodine malaksalo ti si poljuprivrednik a drzava te ne tretira kao zapolenog.Probajte u upravi prihoda da vam izdaju papir ,sto ce vam sigurno izdati,pa onda sa tim papirom neg zena proba.Proba se ne placa.[/QUOTE
Hvala,probacemo...
e moj brale... dok se sve to ukapiraPoljoprivredni budzet je mali pre svega iz dva razloga. Prvi i osnovni je to da ne postoji nikakva strategija i ideja. Drugi je da se jednostavno uzima tamo gde ima, i daje tamo gde nema. Po meni je prvi najozbiljniji moguci. Takva bezidejnost dovodi kako do ne iskoristenja resursa, tako i da resurs dodje u pogresne ruke. Pa tako i imamo puno kriminala u ovoj oblasti. A kako je ovo oblast gde jos ima nekih para, realno je ocekivati povecanu stopu kriminaliteta u oblasti. Ne bih da mracim, ali ovo je jedna od retkih, a mozda i jedina oblast gde dosta sirok individualni sektor pravi neki novac. Prema tome, postajemo meta.