KishRobert
Prijatelj Foruma
Ja bih vas zamolio da prekinte sa kukanjima,ovo nije ispovedaonica!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisi u pravu ko je za tebe ranoranioc jer onaj kome nikad dosta i spava jede u traktoru tosu za meno nezasitni ljudi koji i ako budu imali 1000h zemlje neće im biti dosta,ali imaš istine poslovi se dele na dobro i loše uradene alirazlika u hobisti i poljoprivredniku je po meni sledeća poljoprivrednik je onaj kome je to jedina delatnost a hobi onaj ko radi milion drugih stvari a ima malo zemlje paje obradujePa ova tema i jeste po malo uvredljiva, a i sam naslov teme je u sustini besmislen. Valjda se poslovi dale na one dobro uradjene i lose uradjene, a ne po tome na koji nacin im se prilazi. Tako da ako vec otvaramo ovakvu temu, onda mozemo otvoriti temu i da podelimo ljude na ranoranioce tj visu vrstu, i ove koji ustaju posle sedam, i oni mogu da budu isto nekakvi hobisti.
Hobisti su,po meni,oni kojima poljoprivreda nije osnovna delatnost,i koji ne zive od nje,vec im vise dodje kao dopunska delatnost.PIO je tu suvisan za komentarisanje,jer kome treba uplacivace ga.To sto pominjete vise i manje zemlje za kategorisanje hobista i "profi" poljoprivrednika je cista glupost.Po tome Miskovic ispade "profi" poljoprivrednik
A čemu onda PIO ako neće biti subvencija i koliko bi ljudi nastavilo da uplaćuje PIO za poljoprivrednike ukoliko to ne bi bio uslov subvencija .Radivoje,druže,mislim da klauzula PIO neće biti ukinuta ali isto tako mislim da neće biti ni subvencija
Pa kod nas je kriza odavno, ovo što se dešava u svetu i Evropi može samo da je još produbi...ja se slabo sećam verena blagostanja u Srbiji, tako da za nas kriza nije ništa novo.pa još i SEKA koja nikad da se iseli
Pričao sam sa jednim prijateljem koji je vrlo religiozan čovek i na njegovo pitanje ja nisam imao odgovor... Kaže on: "Šta bi ti rekao i tražio kada bi na tvoje...Oče naš...On rekao EVO ME". Sreća je pa Bog ne meri merilom kao i mi ljudi, kakvi smo (u globalu govorim), dobro nas i trpi.Gde si Bože da nas vidiš
To je kao kada bi se bernandinac plašio da mu čivava otme kost....nije nego...velika Srbija od koje svi drhte...nebeski narod....nama ne treba gori neprijatelj od nas samih.Mislim da vlast u ovoj državi tj. po nalogu čuvene EU treba da uništi poljoprivredu.Ako bi ulagali u poljoprivredu EU nam ne bi bila ni za mali prst
Mhm....opet mlatimo praznu slamu....kada bi proizvodili najbolje što znamo i umemo ne bi imali dosta ni za jednu Mosku sa podmoskovljem (3000t voća i povrća se dnevno prodaje u Moski sa podmoskovljem).Dajte nam Vojvodinu-hranićemo ceo svet (rekoše Kinezi ili Japanci)
Radivoje imam par pitanja ako misliš da EU nema nikakve veze sa stanjem u našoj poljoprivredi.
-po kom kriterijumu je toliko mali poljoprivredni budžet
-od kojih para su isplaćene subvencije iz prvog kruga a od kojih će isplatiti drugi krug a za preko 3oha neću ni da pitam
OK-špijuni su među nama