Gorane u nekim stvarima ne govorim samo o sebi nego i za meni slične.Ne kukam da nemam para,ali govorim o opštim stavkama koje tište manje hobi i profi poljoprivrednika.A na forumu sam na blicevima i uveče.Ja leti ne radim u firmi jer sam kotlar.Moj radni dan počinje sa namirivanjem i mužom 5 krava.Onda doručkujem i forum ako neman neodložnih poslova.Onda spremam hranu za marvu i održavanje postojećih mašina i otklanjanje kvarova ili poslovi u kući,kad mogu odmorim,u veče opet krave i to je to,Ako je tebi kuknjava ovo:juče sam prodao 2 bika i dobio 2050 E i sad treba da platim registraciju Traktorami i 3 prikolice i plaćam mlečne karte,pa gde ja tu onda mogu da napredujem,Posao od 11ha zemlje ,5-6 krava i ,i 5-8 junadi i plus posao zimi a do pre 5 godina sam radio i leti,priznaćeš nije lako i onda dođe neko ko je juče počeo da se bavi poljoprivredom i kupio status poljoprivrednika za 42 000 din i još drži predavanje ( ne mislim na tebe,nego uopšteno).Svi mi iznosimo na forumu svoje probleme samo što scoju kuknjavu ne vidimo a tuđu i te kako.Kukaj brate i zi ako ti je lakše,ako nečim mogu ja ću ti pomoći ili jednostavno pročitati post i krenuti dalje,Pozdrav-sad idem da malterišem gde su stajali bikovi i oderali zid a posle da prskam kukuruz sa kolegomm ako pred veče ne pada ništa.I ne valja mi što sam pošten i iskren ali takav sam kakav sam