Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Okvašivač sam koristio, a tih 25 g sa 750 g po kg am je isto kao 37 g sa 500 g po kg. Inače, na listovima suncokreta se vide ožegotine od herbicida, tako da sa jačom dozom bi dobio još više po tamburi.Malo je 25g po ha. Pisalo se da ljudi rade sa daleko vecim dozama, ali niste poslusali. Treba ici bar sa 35g po ga plus okvasivac.
Po meni si malo aktivne materije dao, ako je preporuka za expres 44,5 gr/Ha koji ima 500 gr/kg aktivne materije onda si ti malo sredstva upotrebioObisao sam danas suncokret tretiran pre 7 dana sa Galenikinim tribenuron metilom od 750 g po kg. Radio sam 25 g po ha a efekat nikakav. Malo veci poponoc se zeleni kao da sam ga prihranio, a ostali korovi u fazi kotiledona vidi se da su zaustavljeni, ali imam utisak kao da ce zivnuti opet. Da li treba jos koji dan sacekati da bi bio bolji efekat? Inace, dobice ogrtanje za nedelju dana, ne planiram vise da ga picanim. A u buduce, samo oridjinale expres.
Treba da radis sa 30gr/ha preparata sa 750gr/kg aktivne materije da bi imao istu kolicinu akt.mat.kao preparat sa 500 gr/kg akt.materije u dozi od 45gr/ha sto je preporuka za Express. Cilj je 22.5gr aktivne materije po hektaru pa vi sad racunajte.Ispada da mi je falilo par grama da ispunim tu dozu iz ekspresa.
Vidim da na Milovanom kometaru kako ambroziju nije unistio niste vise napisali komentare, pa pitao bi jel unisti ambroziju taj cerealis ili expres? I do koje velicine ako je uopste unisti?