Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam morao juče da odradim. Prošlo je oko 30 sati između dva tretmana.Navodno struka kaze 2-3 dana...pre sam isao dan za dan, a ove godine sat za sat...posto sam vikend paor
Da, u ogledima kida ambroziju, čičak, abutilon,pepeljugu ... Biće prava pričaMozda postoji resenje za ambroziju koju nismo unistili express tehnologijom ovaj preparat je navodno suzbija u svim sistemima gajenja cak I kad je prerasla. Da li ga je neko koristio?
Viballa - rešava širokolisne korove u suncokretu
ViballaTM je novi herbicid za primenu posle nicanja zasnovan na inovativnoj aktivnoj materiji ArylexTM active za kontrolu problematičnih širokolisnih korova u usevu suncokreta. Ključne prednosti preparata ViballaTM Najbolja kontrola ambrozije (Ambrosia artemisiifolia), čak i prerasle; Novo...www.agroklub.rs
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Da sam cuo pre nego sto sam zveknuo jednu parcelu sa dodatnom dozom tribenuron metila, imas li neki info posto je po hektaru.Da, u ogledima kida ambroziju, čičak, abutilon,pepeljugu ... Biće prava priča
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Pisao je neko gore, isto je I sa orginalom bilo, da ne pomislis da je to razlog.Ove godine mi kopije expresa slabo uradile travu. Koristio sam cerealis 20gr/kj +okvasivac. Da li je zbog vremena ili neki drugi andrak ne znam, ali prosle godine ni malo veca ambrozija mi nije ostalo.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
35e je po ha,ali ga ove godine nema u prodaji kod nas.Da sam cuo pre nego sto sam zveknuo jednu parcelu sa dodatnom dozom tribenuron metila, imas li neki info posto je po hektaru.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ni Pulsar ne skida samorast Ekspres hibrida.Samo sto ovo ne skida samorast, a to je negde veci problem.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Tifensulfuron metil je Sumphony,Harmony i slicni ,koji su mnogo poznatiji kod koriscenja u soji.https://www.agroklub.com/zastitna-sredstva/proizvodi/evorelle-express-2555/
druga aktivna materija se kod nas koristi u repi..žao mi je što nisam pre čitao ovo da izmiksujem i probam na jednoj parceli.