nedeljkosavic012
Član
Ako je mala moze da je zaustavi, ona inace raste kao sasava, kad je preraste suncokret vise ne pravi problemDa li expres moze nesto divljoj kupini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je mala moze da je zaustavi, ona inace raste kao sasava, kad je preraste suncokret vise ne pravi problemDa li expres moze nesto divljoj kupini
48 satiKoliko vremena treba da prodje od prskanja suncokreta cerealisom do prskanja sa fuzilejdom?
Nikako Gringo niti bilo koji preparat na bazi tribenuron-metila. Tebi treba Listego jer je tvoj suncokret "clearfield". Gringo ide za "express" tehnologiju gajenja.Pozz svima.Jedno pitanje.Prvi put sejem suncokret i iskustvo oko tretiranja herbicidima je 0.Posejao sam causade imeriu i sad sam u rebusu sa cim da prskam protiv sirokolisnih korova,posto neki tvrde da ako ga isprskam sa Gringom 75 koji sam inace kupio,da ce da se osusi suncokret vec treba da trazim neke druge preparate,Sa druge strane neki koje sam pitao tvrde da mogu slobodno da prskam sa njim.Da li imate neki savet za mene.Hvalal.
Kod mene radjeno sa 30gr/kj Granstar pro,ambroziju nije pipnuo.Radi "metlu" i Ambroziju,ali mora ili ti bolje je kada se ima takvih ljutih korova odma u 6-tom listu puna doza 40gr Stocstara(ja sam njega koristio).