12-14 dana za sirkove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I na troskavac ne deluje.Poponac i slabo deluje na Galium
Jesi koristio okvasivac?Kod mene radjeno sa 30gr/kj Granstar pro,ambroziju nije pipnuo.
Koliko sam vidim,radio sam ove godine negde i 40gr/kj i jedino se vidi efekat na ambroziji koja nije veca od 5-6cm.Vidim da na Milovanom kometaru kako ambroziju nije unistio niste vise napisali komentare, pa pitao bi jel unisti ambroziju taj cerealis ili expres? I do koje velicine ako je uopste unisti?
Isao si odjednom 50gr ili u splitu? Inace sad sam citao na par generika uopste ne pise da suzbijaju ambroziju.Kod mene ceralis isto propustilo vecu ambroziju,isao 30gr, i na drugoj njivi 50 gr(sa inex-om) i nema razlike,zeleni se samo tako.
Granstar pro(750gr)Milovane koliko am ima 500 ili 750 ta tvoja hemija ?
Koliko je viskoka ta poveca ambrozija kojoj nista ne fali od herbicida? Jel veca od 3 do 5 cm?Kod mene ceralis isto propustilo vecu ambroziju,isao 30gr, i na drugoj njivi 50 gr(sa inex-om) i nema razlike,zeleni se samo tako.