KishRobert
Prijatelj Foruma
Struka kaze da se ne mesa,ti radi kako hoces,pisano je o tome 100x.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam koristio Pledge, ako to rešiš ne idi jedno dve nedelje na njivu jer ti bolnica ne gine ako vidiš kako to izgleda. Mislim da dosta ošteti biljku i smanji rod, ko mora neka prska, kod mene više nikad...Da li je koristio neko max 51 ili pledge u suncokretu?
Max je registrovan za soju pspn.
A Pledge može i na kukuruz i suncokret.
Imam 8 kj koji nisu prskani jel su nikli a nisu ni ekspres ni CL.
Kod nas tuva toliko da nema šanse da se prska.Da li prskati danas ili sacekati da prodje ovaj hladan period pa za vikend? Bojim se da ne prerastu korovi....Celaris ce biti inace
Pa za to i služi...Da li gardoprim deluje na korove koji su nikli nakon prskanja? Prskao sam 9 aprila sa 3.5 l po ha i sa 350 l vode po ha... Posle 4 dana pala kisa... Odem juce vidim ima korova, uglavnom ambrozije, koja je nikla pre par dana... Da li ce se osusiti nakon ovih dodatnih kisa ili da spartam?
Sme da se prska.Gde ste nabavljali Listego Plus ili Pulsar Plus? Nisam mislio da će biti problem da se to nabavi.. Ima li negde u okolini Subotice ili Novog Sada?
Sme li se CLP suncokret prskati CL herbicidima?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk