Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mural resava sve osim Galiuma,tako da ti Sekator ne treba,za kukolj i palamidu treba 25g/h.
@prnjavor3
Jeste dobar preparat,ali ne unistava kukolj,a covek ima sa njim problema,tako da on pada u vodu...
Ciro obrisi poruke
Svaka vama cast,mi ni sa helikopterom ne bi uspeli.Danas prihranio psenicu, a komsa preko puta prskao sa Tezisom.
Posle sat vremena pala kisa. Dal ce to da uspe bas me zanima?
Izgleda da cemo svi izmedju kisa da pozurimo da prskamo.
Zato što ni na jednom tom preparatu nepiše da uništava kukolj,kukolj je iskorenjen pre mnogo decenijaA sto ne nazoveš ove iz Bayer-a i lepo ih pitaš da li sekator uništava kukolj ili ne, imaš brojeve telefona na njihovom sajtu.
A sto ne nazoveš ove iz Bayer-a i lepo ih pitaš da li sekator uništava kukolj ili ne, imaš brojeve telefona na njihovom sajtu.
Sutra obavezno zovem... Jer ce da mi kazu 100% tacno ili mogu malo i da izvrdaju???
Kukolj i Galijum(prilepaca,lapak) su dva potpuno razlicita korova.Prilepaca se mnogo teze suzbija i mnogo je opasnija od kukolja!Sekator unistava kukolj ili prilepacu kako je mi zovemo , i ja ga koristim na njivama gde ga ima.
Gde nema kukolja posao zavrsavaju mnogo jeftiniji preparati.
ako ga već imaš u njivi msm sada i ako ti je izvodivo napravi litru dvije preparata i pošpricaj ručno kvadarat dva pa ćeš vidjeti da li djeluje,ne lupaš glavu a i ne kupuješ bezveze druge preparateDanas zvao u Bayer i rekli mi da Sekator 100% deluje na kukolj samo da to nisu napisali jer je kukolj redak probem u Psenici.. Pitao sam jos neke po apotekama i rekli mi nikako da ne mesam Sekator sa necim drugim jer Sekator 1000% odradjuje Kukolj... E sad ko ce ga znati.. Isprskacu sa Sekatorom pa sta da bog... Kupio sam jednu celu kutiju Sekatora od 20 komada plus jos 3-4 ovako...