Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
stiv je napisao(la):Kakvo iskustvo imate sa Mustangom![]()
moja greska pri pisanju,mislio sam jedna flasa na jedan hektar,a naravno da je u granulama u ambalazi od 300g.izvinjavam se jos jednomRANGO je napisao(la):ja nisam video sekator u tecnosti kod nas je samo u granulama i ide 150 do 300 grama na ha
Najeftinija varijanta ti je nesto na bazi metsulfuron-metila( Meteor, Tezis, Mezzo...), cujem da ce Tezis biti oko 250 din/ha. Ako imas problematicne korove poput Galiuma(Prilepaca), ili Bifore(Smrdusa).. onda moras uzeti neku ozbiljniju kombinaciju. Preporuka je Starane, Bonaca, Mural..stiv je napisao(la):Kakvo iskustvo imate sa Mustangom![]()
Prijatelju, ko ti date tu ideju ??Jug je napisao(la):Da li je neko koristio kombinaciju; furore super+sekator, za prskanje psenice.Furore je tu zbog divljeg ovsa?Treba mi necije licno iskustvo.
Kada otvorite ovaj sajt videćete nešto što se tako renomiranoj kući nesme dozvoliti a radi se o sledećem daju u nazivu Sekator OD , ? Oblik i oznaka formulacije - vododisperzivne granule-WG a u količini primene 0,15l/ha pa koga oni zajebavaju. Oznaka OD se odnosi na ULJNU DISPERZIJU tako da je SEKATOR OD TEČNOG SASTAVA i kao takav količina primene je izražena u l/ha, a SEKATOR bez ikakve oznake u produžetku je granulissan i njegova količina primene je izražena u gramima/hektaru i ovo bi možda moglo biti i jedno upozorene za sve one koji ga kupuju da obrate pažnju na ovo da nebi kupili sekator-OD a da su granule u pitanju ili obrnuto to mi više miriše na falsifikat neko na pravu robu dobro otvorite oči jer naš dinar je jako veliki da bi ga tako trošili.oldtimer je napisao(la):