Ja se bojim kereceg grozdja pa stavljam i imazamox. Mada sam 99% ubedjen da bi i bez njega bio isti efekat.Rampa sa bentazonom je dobitna kombinacija za ambroziju. Ostale korove ni ne gledam.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se bojim kereceg grozdja pa stavljam i imazamox. Mada sam 99% ubedjen da bi i bez njega bio isti efekat.Rampa sa bentazonom je dobitna kombinacija za ambroziju. Ostale korove ni ne gledam.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
U repi Betanal skidao 99% korova. Radili zemljisno Frontierom i jednom betanalom i to je to.Secam se Harmoni i Pulsar sve skidali.
Kao sto baba spominje Gvardijan i Atrazin u kukuruzu pre 20-30 godina.
Od iduce godine nemas Betanala kao do sad.U repi Betanal skidao 99% korova. Radili zemljisno Frontierom i jednom betanalom i to je to.
Prvi motivel koji je kostao 100 maraka/ litra je skidao sirak kao total sto radi.
Ja i dan danas samo stim radim u splitu. Nista drugo osim zemljisno metribuzin i s metalohlor i uskolisni ako ima sijerka iz rizoma .Mi smo išli pulsar i basagran.
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока