Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene je pre neku godinu uvatio takav pljusak da sam jedva izašao iz njive i stao na leniju. Prskao corum + dash i sve uspelo.prskao sam CORUM+Harmony+DASH, i počinje kišica. po vašem mišljenju koliko bi trebalo da prodje od prskanja a da prodje sve u redu?
Taj divlji grašak u soji samo motikom.Ja danas obisao njive.Kombinacija Rampa+Bentazon+Tifani 0,3l+2l+10gr je spalila ambroziju u cetvrtom listu. Prezadovoljan sam ucinkom. Jedino ona graskovina u par ogumaka raste kao da sam je prihranio.
Cime to zlo se moze isprskati.I soja je lepo pozutela od ove kombinacije.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Zaboravio sam napisati da je doza bila po 1 ha.Kolege kad pišete doze preparata koje koristite napišite i po kojoj površini se primenjuje, da li po ha ili kj, hvala na razumevanju.
Za soju i da se potrudim da ti verujem ali sto se tebe tice ne verujem ti!Једем једном дневно али само скупо и квалитетно и соју прскам само једаред у квалитету