xpert
Član
Upravo odradjen "triplex".Prvi put 1l. Siran pa drugi put 1l. Talisman-to je trebao biti SPLIT-sirak i dalje ko prihranjen, i sada 2l.Nikosava,povrsina 1ha. na jesen rezultati(ili ranije)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prskaj ali idi 1/3 doze,a posle 10-ak dana kada malo odvrkne i poraste idi sa 2/3 doze,reseno ce biti...Presejavao sam u subotu 1 kj pa sam mislio sutra da ga prskam totalom kad odem danas do njive on 70% izasao napolje, posto ima dosta sirka da li smem da ga prskam sa nikosulfuronom ako je kukuruz mali... ili da sacekam 5-6 dana kad se uvrsti i onda da ga prskam...
Slobodno...i nemoj da stedis,na 440 litara ako je u pitanju puna prskalica komotno mozes 7-8 kg otopljene uree da sipas i da ne brines,mada mislim da moze i dosta vise ali to ne mogu da ti tvrdim posto nisam radioDa li neko ima iskustva mogu li uz monsoon active da ubacim ureu kao folijarnu prihranu?
i jos neke stare tehnologije koje se vise ne koriste jer nemaju nikakvog efekta,i ovi matorci sta oni koji moj znaju
efekat 20%. Ove godine na toj njivi je pasulj, sirka kao na takmičenju. Juče je dobio panteru 8dl na pola ha. Nadam se da će ga pantera ošinuti.Neko spomenu kombinaciju Calisto i Cordus, kako se pokazala i sta mislite da li je pametno koristiti samo onaj okvasivac koji su naveli u uputstvu ili moze bilo koji![]()