nesto2
Član
Tebi 10 dana mnogo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dukej ti njega zveknes u soji. Posle Agila/Fusilade i slicnih ne moze da se oporavi. Probaj 2-3 godine kukuruz za redom da vidis sta ce biti od sirka
Rizomski sa kojim god da prskas ako ima copora velikih neces ga unistiti, ja sam na jednoj njivi prosle god. isao sa 3l/ha ekvip-a a maksimalna doza njega je 2.5l/ha i plus sam na tim mestima isao prvom brzinom i nije bio suzbijen, malo ga zaustavi pobeli posle taj dobije neku svetlo zuckastu boju i na kraju se oporavi... Ove god. sam probao kelvin ista prica, koji ima jak koren tesko da nesto mozes, konsultuj nekog zastitara s cime da ga prskas drugi put da ga malo usporis, ako uopste sme posle pune doze... Obavezno spartaj, zagrci da spasis sta se spasiti moze...
Kod tebe je hemija odradila odlicno,prekjuce sam prosao tuda i korovi su izgoreli bukvalno.Ovo nije tačno ili nisi prskao sa Eqvipom jer od Eqvipa sirak pocrveni i osuši se a nikako ne pobeli ili kako kažeš požuti
Prskaj slobodno.Radio sam Monsunom punu dozu(ali rano jako)pa za 15 dana Equip puna doza i kukuruz je ok.Jedino sto je kod mene kukuruz bio u 5-om listu kad sam drugi put radio.equip moze ali dali smem ,da ne zustavi previse kukuruz,jer vec dobio dozu protiv sirka
Ima slucajeva kada se ide i tri puta punom dozom, pa opet nista,sirak je postao rezistentan,tu jedino plodored pomaze,total na strnistu i sl.inace kolega pidikanac nije imao iskustva ocigledno cim je toliko ubedjen u delovanje equipa,kod nas u ovom delu juznog banata imamo problem sa sulfonilureom,u monokulturi rizomski sirak tesko suzbijamo,ono sto pretekne od sirka sledece godine ojaca i postaje imuno na otrov za sirak,tada se javlja zutilo i posle se podotavi ponovo..ja kako sam cuo,da jednom ides na sirak,nemozes dvaput punom dozom
Vratice se kopanje u modu Na ostrku motiku nijedan korov nije rezistentan.