xpert
Član
Upravo odradjen "triplex".Prvi put 1l. Siran pa drugi put 1l. Talisman-to je trebao biti SPLIT-sirak i dalje ko prihranjen, i sada 2l.Nikosava,povrsina 1ha. na jesen rezultati(ili ranije)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prskaj ali idi 1/3 doze,a posle 10-ak dana kada malo odvrkne i poraste idi sa 2/3 doze,reseno ce biti...Presejavao sam u subotu 1 kj pa sam mislio sutra da ga prskam totalom kad odem danas do njive on 70% izasao napolje, posto ima dosta sirka da li smem da ga prskam sa nikosulfuronom ako je kukuruz mali... ili da sacekam 5-6 dana kad se uvrsti i onda da ga prskam...
Slobodno...i nemoj da stedis,na 440 litara ako je u pitanju puna prskalica komotno mozes 7-8 kg otopljene uree da sipas i da ne brines,mada mislim da moze i dosta vise ali to ne mogu da ti tvrdim posto nisam radioDa li neko ima iskustva mogu li uz monsoon active da ubacim ureu kao folijarnu prihranu?
Neko spomenu kombinaciju Calisto i Cordus, kako se pokazala i sta mislite da li je pametno koristiti samo onaj okvasivac koji su naveli u uputstvu ili moze bilo koji