Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš Peak do 10-og lista. Kačio ja link stranu dve unazad. A pogledaj i uputstvo za Monsun, mislim da i on skida.Mene ove godine muči poponac. Prskao sam Nicoganom i Banvelom i oni su dobro odradili korove ali je posle 10 dana iznikao novi poponac. Sad je kukuruz u 6-7 listu i više nemam čime da prskam protiv poponca.
Ja sam pre 4-5 godina išao Monsunom i stariji poponac je preživeo, a sitniji je spržen. Ali taj što je preživeo znatno je bio usporen.Imaš Peak do 10-og lista. Kačio ja link stranu dve unazad. A pogledaj i uputstvo za Monsun, mislim da i on skida.
Ja sam jednom prskao Callistom kukuruz kroz koji je traktor jedva prolazio a da ga ne lomi i ništa nije falilo kukuruzu.jel neko radio kukuruz 9 list mezotrionom?jel kasno?prvi put radio plamen 0.33l/lanac i rezon 0.6l/l,preziveo veci suncokret,i abutilon