Postoje.Župa je firma u restruktuiranju, radi proizvodnja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam proizvode hior za dezinfekciju vode i plavi kamen ta dva pogana su otkupile dve razlicite firme inace Zupa kao firma vise nepostoji.Postoje.Župa je firma u restruktuiranju, radi proizvodnja.
Pitao sam druga koji radi u tom delu gde sepravi hlor oni prave i neku kiselinu za rudnike i firma se zoveBIn komerc,drugi deo fabrike drzi neka firma iz BGa i zovu seEUKOM proizvode plavi kamen i oni pakuju robu pod imenom Zupa a dali je tu pro izvode to neznam.Јел ради радњу та хемија ,дајте и неке цене па да упоредимо ,ако је то нешто пуно јефтино онда би је радо заобишо
Kaze singentin zastitar nikako u tom uzrastu, do 6lista je bezbedno posle toga nece proci bez posledica. Ja sam predpostavljao da to ne moze proci za nas region jer je razlika u klimi ogromna.Jeste kod nas ali englezi kažu do 10-og najkasnije.
Ja radio uslužno, dobro ga farba u crveno e sad šta će biti od rizoma će vidimo.Ti novi preparati što izađu uglavnom budu dobri 1-2 godine dok se neprobiju i ne pročuju.Javicu kada budem prskao sirak u soji,da li nesto valja.
Koincidencije. Danas mi rođak priča kako je jednom imao slučaj da je otišao špartati njivu, i kad on tamo a ono samonikli suncokret skoro ko tepih. Kukuruz, po njegovom pokazivanju rukom je bio bar 30-40cm (evo i ja pokazujem koliki je bio ), znači preko 8-9 lista sigurno, i pofajtao je njivu sa Pikom bez ikakvih posledica po kukuruz.Kaze singentin zastitar nikako u tom uzrastu, do 6lista je bezbedno posle toga nece proci bez posledica. Ja sam predpostavljao da to ne moze proci za nas region jer je razlika u klimi ogromna.