Peet
Član
I na sta lici to prskanje kad ulazis jedva u kukuruzu? Sta se prska kukuruz ili korovi koji su veci od kukuruza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam konkretno prskao poponac koji je počeo da se penje uz kukuruze, i mogu ti reći da je bilo veoma korisno. Callisto nije uništio poponac, ali ga je usporio dovoljno dugo da mu kukuruz umakne.I na sta lici to prskanje kad ulazis jedva u kukuruzu? Sta se prska kukuruz ili korovi koji su veci od kukuruza?
Jeste kod nas ali englezi kažu do 10-og najkasnije.Pa uputsvo za Peak je od 3-6 lista kukuruza.
do kojeg lista maximalno te doze?Terbis sam radio u dve doze 1 i 1.5l/ha. Ono sto primecujem da gde je 1.5l/ha korovi su pocrkali brze nego gde je 1l/ha. U obe varijante prizivela je divlja kupina na jednoj njivi samo i to samo ona koja je bila velika u momentu prskanja. Dogodine Terb ide na 1.5l/ha + mezz 0.25
Osmog...do kojeg lista maximalno te doze?
Dal smo mi englezi ili sta smo??? Preziveo mi neki samorasli suncokret i treba ici jos jednom pa nesto nisam zurio jer je plan mezotrion, dal da reskiram na jednoj parceli 2kj sa pikom, kuk je presao 8l. Ukupno treba da tretiram 17kj.Jeste kod nas ali englezi kažu do 10-og najkasnije.
koje su cene njihovih herbicida?I da ove godine sam prvi put koristio župinu hemiju njihov mezotrion i terbutilazin, cenovno su dosta povoljniji u odnosu na druge a ucinak je dosta dobar, ja sam prezadovoljan, nije bilo nikakvog taloga ili tako neceg slicnog
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
i ja imam slicno nesto,mada manje suncokreta,malo vise uvenuo,ali na korenu pusta nove dlacice.sad je pitanje dal ce sam mezotrion odraditi?i dal ce smanjiti prinos kukuruza posto padala kisa,dok udjem u njivu,bice 9-10listova kukuruza
Hemiska industrija zupa vec dugo ne postoji .I da ove godine sam prvi put koristio župinu hemiju njihov mezotrion i terbutilazin, cenovno su dosta povoljniji u odnosu na druge a ucinak je dosta dobar, ja sam prezadovoljan, nije bilo nikakvog taloga ili tako neceg slicnog
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk