Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Laudis.Sa cim prskati kokuruz u 8 listu ,krenula nova tura ambrozije i po koji sirak.
Kod mene čista kocka, njiva do njive u jednoj sve uništi a u drugoj požuteo kukuruz a sirak zelen kao gora...Au, a ja sutra treba uslužno da prskam sa Monsunom. Čovek kupio hemiju,doneo je juče i kaže prskaj kad stigneš. Jbt ako omane, biće divana....
Pa ti sad budi pametan.... Aj da pitamo onog novog člana super genija Bobana, čovek potkovan znanjem, siguran sam da zna odgovor i ima rešenje za sve probleme.a u drugoj požuteo kukuruz a sirak zelen ako gora...
Monsun radi gde nije dosada prskan. Kod mene ima rezistenciju.Pa ti sad budi pametan.... Aj da pitamo onog novog člana super genija Bobana, čovek potkovan znanjem, siguran sam da zna odgovor i ima rešenje za sve probleme.
Zavisi sa cim si prskao prvi put. Mogao bi neki mezotrion.Sa cim prskati kokuruz u 8 listu ,krenula nova tura ambrozije i po koji sirak.
Zasto bi isao sa tri razlicita za sirokolisne, a moze se reci i cetiri posto i Nikosulfuron skida dosta sirokolisnih?Da li bi smetalo nesto kukuruzu ako bi isao Mezotrion 0.25l/ha, Terbis 0.8l/ha, Nokosulfuron 1.25l/ha + Bonaca 0.3l/ha?
Pitao sam skoro u vezi jednog cicka, koji senujaku iznova pojavljuje. Ako sam dobro skontao to je "Arctium lappa". Ima 50ari i to mu je pored Tamnave pa nije u mogucnosti da menja kulturu. Sta nju skida, ne znam koliko se dobro vidi na slici. Ona bas dominira, druge trave nema. Prskano je zemljisno klasično. Sta tamani dobro ovo cudo od korova. Problem je u maloj površini.
Evo i ja problem sa suncokretom.... Isao sa 0,25l/ha mezotrion I 1l/ha terbutilizin, klonuo I suši se, ali ne kao prosle godine, gde je sa manjim dozama za nedelju dana bio sprzen, a ovde za 9 dana i dalje stoji. Ne verujem da je problem do suncokreta već do hemije, koristio sam sve od agromarketa i sumnjam da nema dovoljno aktivne materije. Kog si ti proizvodjača koristio?6 dana od prskanja, 0.1 l mezotrion + 0.6 l terbutilazina sve po kj.
Kukuruz sada u 5-6 listova.
Najvise samoniklog suncokreta ima koji nije dokrajcen.
Sta koristiti dalje?
Moze li sad u drugom tretmanu nesto vise od 0.05 mezotriona?
i koliko dikambe? Hoce li biti u redu 0.05 l mezotriona i 0.3 l dikambe po kj?
ili smanjiti jos malo dikambu a povecati mezotrion iako prelazim dozvoljenu kolicinu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zato sto ima svega i svacega od korova, ima i divlja kupina.Zasto bi isao sa tri razlicita za sirokolisne, a moze se reci i cetiri posto i Nikosulfuron skida dosta sirokolisnih?
Koristio sam Intermeco (Agrosava) i Terbis (Agromarket). Nisam bas zadovoljan bio ali sigurno zato sto sam koristio u prvom tretmanu samo 0.1 l/kj Intermeca.Evo i ja problem sa suncokretom.... Isao sa 0,25l/ha mezotrion I 1l/ha terbisa, klonuo I suši se, ali ne kao prosle godine, gde je sa manjim dozama za nedelju dana bio sprzen, a ovde za 9 dana i dalje stoji. Ne verujem da je problem do suncokreta već do hemije, koristio sam sve od agromarketa i sumnjam da nema dovoljno aktivne materije. Kog si ti proizvodjača koristio?