CetojevicM
Član
Rimsulfurun 50g po ha, mozda cak i vise
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni se to desilo. Ja sam koristio sve što i ti, plus Skaut 0.15l/ha.Prskanje kukuruza Pioneer 9911
Rimsulfuronom Rimex 32gr/ha
Nikosulfuron Talisman 1L/ha
Dikanba Banvel 0,5L/ha
Uz 270L po hektaru
Slikano posle 24h
Kukuruz ima oštećenja u donjim delovima gornjih pera u vidu bledila i blago je zakrivljen.
Šta mislite?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Kada? I kakav je kasnije. Čitam da je vetar u pitanju ili što je bilo jutro.I meni se to desilo. Ja sam koristio sve što i ti, plus Skaut 0.15l/ha.
Ja sam prskao 07 maja. Juče sam ga ošpartao. Oporavlja se polako, ali i dalje čudno izgleda. Još ima mali tih pega, ali mi se čini da je isterao još dva lista a nije otišao u visinu koliko bi trebalo. I ja sam prskao po vetru ali nije bilo jutro, niti kasno veče.Kada? I kakav je kasnije. Čitam da je vetar u pitanju ili što je bilo jutro.
Zakrivljen od dikambe, tek ce da se krivi sve vise.zutilo na listovima od jake doze hemije za sirak.Kada? I kakav je kasnije. Čitam da je vetar u pitanju ili što je bilo jutro.
Euqvip resava tvoje mukeU proleće su mi ponudili jednu njivu (8,5kj) da uzmem u zakup. Na njoj je bila još strnjika od žita sa svim osušenim korovima Božje bašte. Sledila prolećna priprema i zasejan kukuruz. Kada je nikao kukuruz zajedno sa korovima, skoro me je strefio srčko. Ne možete ni zamisliti kako je njiva izgledala. No dikamba je uradila svoje, ali nikosulfuron (talisman) nije baš. Divlji sirak izgleda da će se regenerisati. Čime biste Vi tretirali sirak i sa kojom dozom. Kukuruz ima max 7 listova, tako da nema puno vremena za razmišljanje. Razmišljam o motivellu, ali mislim da ima aktivnu materiju kao talisman. ?????
Možda, ali je sastav komponenti slabiji nego Principal plus koji je ta kombinacija i za koji su ljudi rekli da su zadovoljni.Zakrivljen od dikambe, tek ce da se krivi sve vise.zutilo na listovima od jake doze hemije za sirak.