Rusi tuku ko ne uzme novu. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove su imali sada na stanju. Montiracu ih na prolece, posto su prednje malo nizi pritisak cu da naduvam i da im mesta okrenem barem jednom godisnje. Ali nije mi uopste jasno kako se desna toliko vise potrosila u odnosu na levu. Mada kod mene je bilo dosta asfalta ove tri godine u nazad pa mozda su i vagasi na putu sa desne strane tome doprineli.Mislim da je bolje da si uzeo Mitas, mekše su. Ja imam Trelleborg i strašnu su tvrde gume, kao plastika. Ne znam dal je isti model, kod mene je došao sa traktorom slične dimenzije, i bubrezi mi otpadaju. Držim ih na manjem pritisku, ali zbog tereta, nije im bas prijatno. Prednje gume mi se isto brze trose, i uvek spoljna strana vise, zbog motanja, a i veliko ajnšlaga, pa sam im menjao mesta, i mislim da će na oko 4000rč da se menjaju. Isto se neravnomerno troše i kod mene, mada drugi traktor je u pitanju.
Pogledaj na ovom linku sta kaze Taurus za odabir gumaTrebam pomoč, trebo bi stavit uske kotače na traktor a neznam koje dimenzije da bi se uparilo sa prednjim pogonom. Trenutno su gore prednje 440/65 R24 prednje i 540/65R34 stražnje. Koje sad stavit da se to upari,znači i prednje i stražnje?
i samo da napomenem da bi traktor trebo nosit oko 2 tone na hidrauliku
Ovo je najskuplja kombinacija koja moze da se stavi na traktor koliko sam ja mogao da vidim jer sam i ja trazio uzane tockove.Prednje 440/65R24 --11.2R28--210/95R32
Zadnje 540/65R34--230/95R44--270/95R42
Kako si siguran da bas ta dimenzija zadnjih odgovara prednjim?Na traktoru su mi prednje gume 540/65/28.Treba da se menjaju i planirao sam da uzmem 420/85/28 jer mi takve odgovaraju zbog uparivanja sa zadnjim 520/85/38.Interesuje me da li će moći da se montiraju te uže gume bez menjanja felni ili moram da uzmem ovakve široke kakve su sada?Da li je neko upućen u to ili da se konsultujem sa vulkanizerom?
Ma znam.Salim se☺Zadnje su skoro nove a još uvek nisam poludeo.