nikola indjija
Član
Mislim da tesko da ce moci 420 na w15 felnu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu mu upareЈеднако потрошене гуме. Терај док има шаре
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Nije moguce da je tolika cena dostave?Kak je s dostavom iz SLO u HR? Imaš li iskustva i s nečim manjim nego su gume?
Htio sam kupiti motorno ulje ali me odvratila cijena dostave, bila je kao cijena 5 lit ulja (25 eur)
Za ovo je džaba do zagreba pa sam pokupio.Kak je s dostavom iz SLO u HR? Imaš li iskustva i s nečim manjim nego su gume?
Htio sam kupiti motorno ulje ali me odvratila cijena dostave, bila je kao cijena 5 lit ulja (25 eur)
Za pripremu i netrebaju bolje, do jeseni promenićeš.Jedna ima po neku pukotinu i dosta su ćelave iako na slici ne izgledaju tako.U oranju je šlajfovao na nekim parcelama pa je radila blokada.Gotove su, nema tu šta.
Kako, kako? Pa uzima uže gume koje su iste visine ( /85 ) kao i one trenutne na traktoru široke ( /65).Nisi me razumeo Maticu.
Kako ces sad tu dimenziju guma da uparis za zadnjim gumama koje neces menjati?
Pa ista je visina guma ko i ove sto sada ima, samo je uža.Nisi me razumeo Maticu.
Kako ces sad tu dimenziju guma da uparis za zadnjim gumama koje neces menjati?