Gume

Pričao je da stoje kod njega i da ne zna od čega su felne,možda neko prepozna..kaže oko 500e obe ,verovatno bi dao i za mnogo manje ako bi neko ponudio.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Torpedo dobio 14ice, a njegove 12ice idu na 539.
8e2f29f62ade907834d720f10b066b6c.jpg

Kupio prosle nedelje 2kom prednje 340/85 R28 maximo radial 28. Kod galeta u rumi, besplatna dostava . Cena 85500 sa pdv. Treleborg 4godine garancija. Case turcin na 3200rh desna nema vise ripnu a leva jos bi mogla sezonu. Nisu ispucale ali potrosene neravnomerno. Zasto, ne znam, serviser iz titana kaze da nije do trapa.

Sent from my S60 using Tapatalk

Kupio prosle nedelje 2kom prednje 340/85 R28 maximo radial 28. Kod galeta u rumi, besplatna dostava . Cena 85500 sa pdv. Treleborg 4godine garancija. Case turcin na 3200rh desna nema vise ripnu a leva jos bi mogla sezonu. Nisu ispucale ali potrosene neravnomerno. Zasto, ne znam, serviser iz titana kaze da nije do trapa.

Sent from my S60 using Tapatalk

Mislim da je bolje da si uzeo Mitas, mekše su. Ja imam Trelleborg i strašnu su tvrde gume, kao plastika. Ne znam dal je isti model, kod mene je došao sa traktorom slične dimenzije, i bubrezi mi otpadaju. Držim ih na manjem pritisku, ali zbog tereta, nije im bas prijatno. Prednje gume mi se isto brze trose, i uvek spoljna strana vise, zbog motanja, a i veliko ajnšlaga, pa sam im menjao mesta, i mislim da će na oko 4000rč da se menjaju. Isto se neravnomerno troše i kod mene, mada drugi traktor je u pitanju.

Kada stavljate nove gume koje nisu tubeles, da li ide i unutrašnja nova ili nije nužno?

Nazad
Vrh