Permutacija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
850e na kućnu adresu.Slična cena je bila Mitasa kod Galeta.@CVEJA Po koliko su BKT ? Ja se nisam odlučio za bkt zbog 20000 dinara razlike..možda sam pogrešio ali je nisam video uživo i niko kod nas nema iskustva sa tim gumama.
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Za veće i teže mašine da.Kod mene na malom kombajčeku Claasu piše zadnje na 1,2 at prednje 1,4.Da,pise ali i pise u produzetku da taj pritisak za max 40km/h pri toliko kg.
Kod mene na kombajnu su na 3bar,kada su mekane i pod teretom pucaju konci,msm iskustvo kaze tako
I ja sam uvek bio za male pritiske nikad preko 1,5 na 1221 tako mi odgovaralo za kicmu, jedna je gotova skroz druga se drzi jos malo, tako da ko je u pravu a ko u krivu nisam bas siguran.Meni se smeju u selu što duvam gume na 1,2-1,4.Kod nas je moda da se radijalna pumpa na 2-2,5 .Vulkanizer mi naduvao gume na kombajnu kad ih menjao na 3 bara a lepo piše na njima max 2,5. I posle kažu pitaj vulkanizera on zna.
Imali su neki problem sa ispucalim gumama i ubeđeni su da je zbog nedovoljnog pritiska i ne mogu im objasniti da je zbog velikog.Srća čita ovde možda i vidi.