I moze da se pozdravi sa tim traktorom u teskim radovima...15-38 je premala guma za taj traktor...pa i obicna 82 kad joj ne radi prednja vuca sa tim gumama je teska 0...samo ti njemu 18 ke opet nabaci...Staviš 15.5R38,točkove od rusa,prepraviš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I moze da se pozdravi sa tim traktorom u teskim radovima...15-38 je premala guma za taj traktor...pa i obicna 82 kad joj ne radi prednja vuca sa tim gumama je teska 0...samo ti njemu 18 ke opet nabaci...Staviš 15.5R38,točkove od rusa,prepraviš
Ajd sad iz ovog gore svega ja nisam nista skonto a bas me interesuje jer mi zetor nosi zadnje felge 30 (sto je zadnji broj na gumi). A svugdje po prospektima pise 34 ali eto pazim da samo na mekom palim vucu da ne bi polomio sve jer se primjeti malo da vise vuku prednji od zadnjih i zuji na vecim brzinama ako ne iskoci. Zanima me sledece zanic traktor nosi gume 16.9-30 ( treba 16.9-34) zar nije prvi broj sirina gume a visina zavisi od velicine felge? Ako sam skonto onda vasu raspravu na kraju recimo 16.9-30 i 18.4-30, 18ka je veca od 16ke u visinu (ne samo sira) ? Ovo me zanima ako je tako zamjenom sledecih guma bi mogo nadoknatid visinu zadnjih guma stavljajuci te sire tj visocije gume na istu felgu nadam se da je makar neko skonto sta sam napiso
Od rusa felna je iscela sa srcem@ mindjusar Kako da prepravim? Ostavim srce od mojih felni ili kako? I da li se podudara srce? Ovo 34, ono 38?
Kolega, mislim da je tebi najbolje da ostaviš orginalne točkove za teške radove a na felne od rusa napraviš nova srca kod nekog strugara.@ mindjusar Kako da prepravim? Ostavim srce od mojih felni ili kako? I da li se podudara srce? Ovo 34, ono 38?