Dulkaarpad
Član
Stomil i Barum su klase iznad Cultora, kao sto je (ja mislim) Cultor klasa iznad Trayala. Znaci Stomil i Barum se ne moze uporediti sa Trayalom. A to je izrazeno i u cenama. Moje mislenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ursus, gdje se kod nas moze uzeti Stomil?Odustao sam od trayala, vidim da skoro 90 % vlasnika istih, nije zadovoljno. Ja trenutno na jednom ursusu imam STOMIL...pokazala se kao odlicna guma. Na drugom su BARUM-ove isto prezadovoljan. E sad, gledao sam cultor-ve gume nekako mi djeluju kvalitetno, dobre krampone imaju. Za sad cu vidjeti, STOMIL ili CULTOR.
kolko si placao cultora u Srbiji?u eurima...Ja sam pre mesec dana kupio Cultora 14.9-28. Juce tata kupio druge felne, ovih dana da se ofarbaju, pa montaza. Posle krece veselje (oranje) be brige da li ce puci. Stare dosle do k..ca
Zahvaljujem se kolegi Mirku 015 koji mi je dao broj coveka kod kojeg sam kupio felne!
230e sa PDV. Uzimao sam preko racuna pa je izaslo oko 20% jeftinije.kolko si placao cultora u Srbiji?u eurima...
jel zna neko cenu guma 16,9x28 ?