Quercus
Član
Trebalo bi da bude oko 23 cm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koja bi zamena najprikladnija bila za 650/65-38? tubules felne
Jedini ekvivalent tvojim gumama ali samo po dimenziji a ne i po nosivosti kao i nameni i brzini su sledeće gumeAlternativne dimenzije su:
20.8 R38
520/85R38
580/70R38
620/70R38
Dali ovo pitanje nije najbolje formulisano ja neznam. Ja bih ga ovako postavio "Imam točkove sa gumama tim i tim i uzeo bih druge gume za iste felne da mi ostanu šta bi sve mogao staviti a da po karakteristikama budu kao moje stare". A što se tiče različitih felni tj. prečnika nikada nije ni moglo takvo što i uraditi, a postavlja se i pitanje koliko su široke felne i gume orginal a šta će biti kada stavi gumu 20.8 R38 koliko će se ona raširiti odnosno odstupiti od standarda i samim tim smanjiti i obim i odnos narušiti sa prednjom vučom, pitanja i odgova je mnogo pa bi zato trbao malo konkretnije objasniti šta te muči.koja bi zamena najprikladnija bila za 650/65-38? tubules felne
I meni jedna 14ka vulkanizirana. Posle 5/6 godina rada pocela da popusta, a nije vukla prikolice vec samo nosila plug, tanjiracu i setvospremac. Sva sreca nove stoje u zgradi, spremne za montazu