Gume

Jel koristi neko na prikolici tubeleske 17.5 cola ? Imam 4 komada od Turbo Zete stoje mi bezveze, pa ako je neko zainteresovan nek se javi na pp...

Video sam ovde da je za JD neko kupovao uzane felne nove i da ih je dobio sa Taurus gumama, mislim da je to bio Bane iz Curuga.

http://www.cajkam.rs/index.html

Mozda ovde mozes da pitas?

Za dva sata vec bi bio u Madjarskoj sa traktorom i tamo nabacis Taurus gume.......

Pozdrav svima. Verovatno idem u off ali ne mogu da nadjem odgovarajucu temu da pitam. Da li ima neko lance za 539 i ako ima da li moze da mi posalje nacrt i dimenzije da ih napravim?

evo drugari ako je nekome potrebno, mozda nisu skuoe kao druge nove u radnjama
http://www.kupujemprodajem.com/Seha-16-9-30-10-Nove-8715405-oglas.htm?filter_id=47426824

- - - - - - - - - -

Pozdrav svima. Verovatno idem u off ali ne mogu da nadjem odgovarajucu temu da pitam. Da li ima neko lance za 539 i ako ima da li moze da mi posalje nacrt i dimenzije da ih napravim?
tu ode lanca dosta vise nego sto ti se cini, bolje pogledaj negde gotove da kupis, mislim da bi jeftinije prosao, ima onaj iz tutina sto prodaje 180e par, cini mi se da su dobri lanci :ppozdrav:

evo drugari ako je nekome potrebno, mozda nisu skuoe kao druge nove u radnjama
http://www.kupujemprodajem.com/Seha-16-9-30-10-Nove-8715405-oglas.htm?filter_id=47426824

- - - - - - - - - -

tu ode lanca dosta vise nego sto ti se cini, bolje pogledaj negde gotove da kupis, mislim da bi jeftinije prosao, ima onaj iz tutina sto prodaje 180e par, cini mi se da su dobri lanci :ppozdrav:

imam 90m lanca tako da mi nije problem koliko ce da ode :ppozdrav: inace lanci su kaljeni, skinuti su od lancanih dizalica, tako da jacina nije problem a vremena imam na pretek sve dok padaju kise a cim napravim lance odoh u sumu :ppozdrav:

Hteo sam sutra da idem kod vulkanizera da mi stavi nove gume na Rakovicu (zadnje), pa da parkiram traktor jer mi do proleća više ne treba. Komšija mi savetuje da ostavim taj posao za proleće, jer će se, kako kaže, nove gume uleći do proleća pa ću posle skakati u traktoru. Šta vi mislite o tome?

Šta mislite koje gume da montiram napred na rusa ,fabričke se pojele ,dosta se vozi po asfaltu dimenzija 13,6 -20 . U ponudi imam Belshina za 28 000 i Voltyre za 38 000 din. , imate li predlog o nekoj trećoj marki a da ne odstupa previše od ovih cena. Hvala unapred (čak i polovne iz inostranstva sa zvučnijim imenom dolaze u obzir )

Hteo sam sutra da idem kod vulkanizera da mi stavi nove gume na Rakovicu (zadnje), pa da parkiram traktor jer mi do proleća više ne treba. Komšija mi savetuje da ostavim taj posao za proleće, jer će se, kako kaže, nove gume uleći do proleća pa ću posle skakati u traktoru. Šta vi mislite o tome?
Lepo je kad kupis nove gume,pa vise ne mislis kad krenes da radis da li ce izdrzati ili ce puci,pa ti se ponekad ucini da se traktor nag'o na jednu stranu,da je guma popustila...Zato bih ih odmah namontirao sa voljom i to bez vulkanizera,pa makar podigao traktor na klocne:osmeh:.A ne verujem da moze doci do deformacije kad su pravilno napumpane

Dukej samo ih naduvaj na 2 bara, a uleće se i kad prenoće i kad ga provozaš 10-15 min to će prestati, ispada da zimi kad stoje traktori treba da poskidamo gume.

Dragane probaj da nađeš kama gume, jesu malo tvrđe ali se sporije troše od belshina, belshina se brzo troši na upravljačkim točkovima dok na zadnjim su ok.

Nazad
Vrh