pocerina
Član
Jel koristi neko na prikolici tubeleske 17.5 cola ? Imam 4 komada od Turbo Zete stoje mi bezveze, pa ako je neko zainteresovan nek se javi na pp...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma imam vazdan neke kaljene lance od dizalica, uzeo sam skoro dz na otpadu, zato bi sam pravio.Nisam siguran, ali mislim da je kod mene u kraju jedan čovjek kupovao lance od dajca i od tri (ili bi četri) lanca sastavio par za 539. Kontam da je to ukoliko nađeš najjeftinija varijanta.
tu ode lanca dosta vise nego sto ti se cini, bolje pogledaj negde gotove da kupis, mislim da bi jeftinije prosao, ima onaj iz tutina sto prodaje 180e par, cini mi se da su dobri lanciPozdrav svima. Verovatno idem u off ali ne mogu da nadjem odgovarajucu temu da pitam. Da li ima neko lance za 539 i ako ima da li moze da mi posalje nacrt i dimenzije da ih napravim?
evo drugari ako je nekome potrebno, mozda nisu skuoe kao druge nove u radnjama
http://www.kupujemprodajem.com/Seha-16-9-30-10-Nove-8715405-oglas.htm?filter_id=47426824
- - - - - - - - - -
tu ode lanca dosta vise nego sto ti se cini, bolje pogledaj negde gotove da kupis, mislim da bi jeftinije prosao, ima onaj iz tutina sto prodaje 180e par, cini mi se da su dobri lanci
Lepo je kad kupis nove gume,pa vise ne mislis kad krenes da radis da li ce izdrzati ili ce puci,pa ti se ponekad ucini da se traktor nag'o na jednu stranu,da je guma popustila...Zato bih ih odmah namontirao sa voljom i to bez vulkanizera,pa makar podigao traktor na klocne.A ne verujem da moze doci do deformacije kad su pravilno napumpaneHteo sam sutra da idem kod vulkanizera da mi stavi nove gume na Rakovicu (zadnje), pa da parkiram traktor jer mi do proleća više ne treba. Komšija mi savetuje da ostavim taj posao za proleće, jer će se, kako kaže, nove gume uleći do proleća pa ću posle skakati u traktoru. Šta vi mislite o tome?