Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
šta je talk?
svi u JNAma gde ćeš sa prerađenim uljem,ko je to još radio...
ja kolega imam petlas prednje na mtz radialne i mogu samo reči hvale da kažem .a grizu strašno neuporedivo bolje od belshine a kako gutaju rupe da ne pričamDanas isao u izvidanje, trazim gume za traktor, ponuda nije neka, samo turske Seha, Petla i Mitas, vrlo rijetko Cultor ali nema odgovarajuće veličine, na Galaxy nisam naišao, Trayal ima samo 11.2-28" ali izgledaju katastrofalno (uske+niske, ripna tanka i nježna), ruske Belshina izgledaju odlično ali sam našao samo gume za 38" felgu. Cijena nije bas mala, za sve 4 gume (2x16.9-30" 14 platana i 2x12.4-24" 8 platana ili 2x11.2-24" 8 platana) treba 2300-2400KM tj. oko 1150-1200 Eura+montaža. Petlas sam koristio na prošlom traktoru (14.9-30"), pokazale su se izvanredno a i novi vlasnik traktora ih hvali (a ne izlazi iz šume). Seha mi se ne svidjaju, danas sam uporedo gledao Seha, Petlas i Mitas jednu do druge i Seha izgleda najlošije, struktura gume je loša, ivice su neravne. Koje bi mi gume inače preporučili, imam vremena da biram do proljeća?
ja kolega imam petlas prednje na mtz radialne i mogu samo reči hvale da kažem .a grizu strašno neuporedivo bolje od belshine a kako gutaju rupe da ne pričam
Michelin je kupio Mitas,njih bi ti preporučio od gore navedenih.