Gume

danas namontirao gumu, bas ista kao stara

5gfm.jpg

jcip.jpg

27sl.jpg

Pre sest godina sam za zmajevku uzeo cetiri nove gume balonke, dve rekord i dve galaxy, kod tog decka sto uzimam samo te cetiri jetad imao, i danas ih malo zagledao i vidim da su galaxy u dosta boljem stanju, odnosno rekordove su pocele vrlo malo da pucaju izmedju sara a galaxy su i dalje kao nove!

Mozes i sa preradjenim uljem da se lepse crni,a nebi bilo lose malo i unutrasnju da namazes da bude kao nova kad je bude vulkanizer skidao.

A ima neki sprej za visoki sjaj guma, ali treba ga puno, a niej bas nesto jeftin. Probacu sutra sa preradjenim uljem, pa cu videti kako ide ako nevalja lako je prekinuti. A hoce se lepiti prasina na tockove na prolece kao sto je clan Matic rekao?

Pa sa kojim se onda uljem to maze? Ja sam cuo price da se mazu uljem da budu crne kao nove. A sad da li je to preradjeno ili normalno (sae 30) ulje ja to nzm, zato sam i postavio pitanje?

Pa sa kojim se onda uljem to maze? Ja sam cuo price da se mazu uljem da budu crne kao nove. A sad da li je to preradjeno ili normalno (sae 30) ulje ja to nzm, zato sam i postavio pitanje?
nemažu sa ničim osim ako prodaješ vozilo pa želiš da stare i trule gume izgledaju kao nove

Šalu na stranu.O mazanju guma,eksterijera i enterijera koka kolom i prerađenim uljem sam čuo od jednog švercera koji se time bavi.Nije higijenski ali ljudi svašta rade.

Nazad
Vrh