Gume

Mislim da bi postarina za gume iznosila jako mnogo, narocito za zadnje gume , zbog gabarita.

Ma oni to naplaćuju po kilaži.mislio sam prednje da naručim pošto su te trajalove u Kruševcu u radnji 8270 i još moram da idem po njih.mada mislim da su i ovde kod nas tu negde.za dve prednje bi bilo oko 800-1000 dinara poštarina. neznam zadnja guma koliko je teška. a i nije neka ušteda na kraju

Malo da te ispravim nije to stara ili nova oznaka gume,nego radijalna ili dijagonalna oznaka.Ako si mislio koja je odgovarajuća za ovu što si naveo,ja bi reko da je najbliže 18,4/34.:ppozdrav:

Nereče mi niko ništa za gume. Da li ću imati nekih problema sa prednjom vučom ako mi na traktoru budu 12,4-24 gume jer orginal idu 13,6-24. Sad su na njemu 12,4-24 ali još malo i mogle bi da se menjaju a imam jednu novu 12,4-24 pa ne znam šta da radim

13.6-24" je i šira i viša od 12.4-24", spoljni prečnik im nije isti.
Na narednoj slici se vidi poredjenje sa gumama u metričkim dimenzijama pa se vidi razlika.

900ow9.jpg

Ja imam 11.2R20 2 kom a treba mi 11.2R24,menjao bih se ako ima zainteresovanih.
Gume su na felnama i potpuno su nove
Ako ima neko zainteresovan neka se javi.Može i slika.

- - - - - - - - - -

http://youtu.be/rJp9pWYuvRU

Posle vise od mesec dana lagarije jedinog i glavnog uvoznika BELSHINA guma danas povratio kaparu dosta mi prica za malu decu te gume na carini te vozac zalutao te gume greskom otisle za Bosnu,... narucio voltyre 15.5 r38 oko 49000 sa montazom sutra stizu garancija 25 meseci na njih

Nazad
Vrh