Gume

kolege treba mi tubeles ventil otvor na felni je 16 milimetara inace radi se o traktorskoj gumi
To bi trebalo da imaju bolje opremljene prodavnica guma i radnje-firme koje snabdevaju vulkanizere. Znam u Ša prodavnicu gde su letos imali te ventile po 70 dinara, valjda ima i negde kod tebe. Moj komšija je na imt 542 napred stavio tubeles gume.

ventil je 500 dinara kod mene u kragujevcu
Pa neka su i ovamo poskupljivali ali to je preterano. Ako hoćeš da proverim jel ima i pošto ali verujem da za tu cenu mogu da ti pošaljem pouzećem ne jedan nego dva komada i da odbijem poštarinu i povraćaj novca i vozanje do prodavnice i pošte i mislim da mi ostane bar za burek, sve u tih 500 din. Taj je valjda jedini kad toliko dere?

samo na jedno mesto sam pronasao retko se koriste tubeles gume na traktorima kod mene
u svakom slucaju hvala na pomoci kolega vulkan

Zna li neko razlog zbog čega su nove gume tako skupe? Mislim na odnosu na predhodne godine, u čemu je caka?
Ja mislim da je uveden neki porez plus jos pdv od 20%...,cena je dosta otisla gore...Ja sam kupio pre neki dan 18.4 38 galaxy dve nove gume proizvedene 2010 god kad su se prestale i praviti po staroj ceni 102000 din obe, a iste te samo druga marka i 2012/13 proizvodnja oko 160000din..

Je 18,4 ali radijalna ovdje kod nas je bila oko 730 eura komad s dostavom 50 eura mi dostava došla,puno ali isplati se prije je znao da šlajdra u trećoj a sad motor staje kad guma uhvati.
Mislio sam cultor uzet ali nisu bile ni blizu po gripu koji je jači.

Nazad
Vrh