Kakvu razliku osetiš u blatu?
Ne staje izbacuju van blato za razliku od onih koje su se užasno punile.
Znao je traktor samo stati i ni makac .
I gume su jako kvalitetne dugo će durati razlika između dijagonalne u cijeni vrijedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvu razliku osetiš u blatu?
To da je udobniji je jasno, ali ovo za blato veze nema sa životom ...
Kolko para su bile,ovo je cini mi se 11,2 r 20
a koi je traktor u pitanju
Bane može da dođe i uža guma od 380 ali moraš voditi računa o kom tipu gume je pitanje, uža guma izbaci malo svoj pojas do felne ali na oko neizgleda lepo a u tvom slučaju ti sada imač kako se narodski kaže "balonke" na njemu a kupovinom gume 320/85R38 (sada lupam jer dimenzija starih guma koje imaš mora se uskladiti sa novim po par parametara ) i dobijaš istu širinu i gume i felne, a sve ovo se dobija iz tablice guma pa je zato i potrebno znati dimenzije kako zadnji tako i prednjih guma.U pitanju je Claas Ares 557,a kakve to uopste ima veze sa sirinom gume koja bi pasovala na obruc? Mene interesuje samo sirina gume.
Jedno rešenje je da postupiš kako je cicimorić izneo tabelu stim da znaš da se mogu ovako staviti na traktor ali delimično gubiš kliren traktora.Po uporednim tablicama i prema tvojim gumama evo ti varijante koje dolaze u obzir negubeći ni klirens i odnos prednji-zadnji: 13,6R 28 - 16,9R 38 (345R 28 - 430 R 3Zato i pitam kojih dimenzija bi mogle biti najuze gume na taj obruc. Trenutne dim.guma na
prednje su 440,65 R28 a zadnje 540,65 R38. Zadnje felne sam kupio uze od 38 i sad gledam
za prednje koje sirine bi pasovale na navedenu sirinu prednjeg obruca,pa da znam koju sirinu
zadnjih bih uzeo,ako to ima veze sa odnosom. Gume koje su na njega su radijalne,a sad cu videti koje cu kupiti.