Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar nisu 18,4-34 dimenzije zadnjih guma za 892?prednje su 360/70 - 24 a zadnje 18.4 - 38 a evo jedan broj pa se mozes raspitati za cenu 021/827-990
prednje su 360/70 - 24 a zadnje 18.4 - 38 a evo jedan broj pa se mozes raspitati za cenu 021/827-990
jest, moj fiat sto sam ga skoro kupio, oni ga koristili za transport a za brazde mi presiroke gume. danas sam se raspitivao, bio u dionu, isao kod onog sto je nekad imao iznad labelle prodavnicu a sad ima na magistrali, oni gledali po katalozima, kaze ne postoji kod nas guma 14,9R30 , moram traziti felge 28 pa onda moze ici 14,9R28komšo kel u pitanju traktor sa 4wd
to su mi rekli da bi moglo ici u jednoj prodavnici za gume, al moraju nazvati u sloveniju d provjere dal postoje zadnje gue koje sam ja mislio stavitiprednje 13,6R20 ako takve postoje.
jest, moj fiat sto sam ga skoro kupio, oni ga koristili za transport a za brazde mi presiroke gume. danas sam se raspitivao, bio u dionu, isao kod onog sto je nekad imao iznad labelle prodavnicu a sad ima na magistrali, oni gledali po katalozima, kaze ne postoji kod nas guma 14,9R30 , moram traziti felge 28 pa onda moze ici 14,9R28
malo mi to nelogicno da nema al icu sutra u jelah pa cu vidjeti imal tu ista pa odo i do BL ako tu nista ne nadjem
- - - - - - - - - -
to su mi rekli da bi moglo ici u jednoj prodavnici za gume, al moraju nazvati u sloveniju d provjere dal postoje zadnje gue koje sam ja mislio staviti