Gume

prednje su 360/70 - 24 a zadnje 18.4 - 38 a evo jedan broj pa se mozes raspitati za cenu 021/827-990

Imam jedno pitanje,u pitanju je Massey Ferguson 3060,zadnje gume 16.9-34, a prve 13.6-24. E sad posto su mi prve gume za mijenjanja, a imam nove gume 13.0.-24,smijem li njih da stavim, zadnje gume imaju oko 85% sare. Hvala. Pozz

imam jedno pitanje, ako neko moze da mi malo pomogne. na traktoru imam 14,9R20 prednje i 16,9R30 zadnje. ali su meni presiroke. a tako i tako moram kupovati nove pa sam mislio staviti zadnje 14,9R30 al ne znam sad koje gume bi odgovarale da stavim naprijed. hvala unaprijed

komšo kel u pitanju traktor sa 4wd
jest, moj fiat sto sam ga skoro kupio, oni ga koristili za transport a za brazde mi presiroke gume. danas sam se raspitivao, bio u dionu, isao kod onog sto je nekad imao iznad labelle prodavnicu a sad ima na magistrali, oni gledali po katalozima, kaze ne postoji kod nas guma 14,9R30 , moram traziti felge 28 pa onda moze ici 14,9R28
malo mi to nelogicno da nema al icu sutra u jelah pa cu vidjeti imal tu ista pa odo i do BL ako tu nista ne nadjem

- - - - - - - - - -

prednje 13,6R20 ako takve postoje.
to su mi rekli da bi moglo ici u jednoj prodavnici za gume, al moraju nazvati u sloveniju d provjere dal postoje zadnje gue koje sam ja mislio staviti

jest, moj fiat sto sam ga skoro kupio, oni ga koristili za transport a za brazde mi presiroke gume. danas sam se raspitivao, bio u dionu, isao kod onog sto je nekad imao iznad labelle prodavnicu a sad ima na magistrali, oni gledali po katalozima, kaze ne postoji kod nas guma 14,9R30 , moram traziti felge 28 pa onda moze ici 14,9R28
malo mi to nelogicno da nema al icu sutra u jelah pa cu vidjeti imal tu ista pa odo i do BL ako tu nista ne nadjem

- - - - - - - - - -

to su mi rekli da bi moglo ici u jednoj prodavnici za gume, al moraju nazvati u sloveniju d provjere dal postoje zadnje gue koje sam ja mislio staviti

Kako ne postoji pa kod mene na traktoru 14.9 r 30, a naprijed bi ti odgovarale 11,2(ili 12,5) r 20 kad bi stavio ove 14,9

Ima li neko broj od nekoga ko prodaje nove gume sa greskom? Pokusavam da ih nadjem na oglasima i ne mogu.

isao sam danas od prnjavora do granice u gradiskoj, biu u onim kobatovcima, u total trade-u bio, niko ne zna sta bi moglo naprijed ici. I ja mislim tako nesto (11,2 ili 12,5)

@fiat koje su ti prednje gume i koji imas traktor? jel svi nesto govore kao mogle bi ove mogle bi one al se boje da ne dadnu pogresne pa da ne sjebe diferencijal i ne zajebe prenos -.-

@prnjavor mislio sam da ne kupujem felge druge. hocu probam na ove ukombinovati nesto

Nazad
Vrh