Gume

Nije meni to problem,ponavljam vec 3. put,nego onaj prsten i koja guma pase... Hvala vam za predloge i tablicu,ali to nije bilo moje pitanje.

I meni trebaju polovne gume 23,1-26. Ako neko zna neka odgovori.
I ako neko zna o rezervnim delovima za Class Dominator 80 neka odgovori.

Ja mislim da bi mogle,jer broj gore dole valjda ima neke tolerancije,ja sam i ranije htio da tebi kazem za ove gume ali sve zaboravim, cijena od 150€ je gotov pa djaba za ove gume,ja se nesto kontam da ih uzmem iako mi ne stimaju

samo vodi racuna zbog odnosa prednje vuce,licno ne bih ja tu nista dirao,jesu gume ekstra ali drzi se propisanih velicina

Na mom case-u su prvobitno bile gume 12,4 r 24 i 16,9 r 30,pa sam stavio 9,5 r 24 i 14,9 r 30 i nikavih problema nije bilo dok je sad kombinacija 11,2 r 20 i 14,9 r 30 i evo dvije godine ide bez da ima nekih problema,.zato samtram da na bilo kom traktoru broj gore dole nista ne bi smjelo da remeti

Kupio sam neku cisternu i na njoj su gume 8.25-20.Zna li neko gde se mogu kupiti takve gume.U obzir dolaze i nove ili solidne polovne.Nisam do sada nikad imao prilike da vidim takvu dimenziju.Gde još idu takve gume da bih znao da se orjentišem.

Mi smo stavili na prikolici Zastava zadnje gume 8.25-20 a gume smo kupili polovne u pancevu kod "Krtole"(vulkanizer ima gume svih dimenzija kako polovne tako i nove) kad se predje nadvoznjak sa leve strane na putu za Jabuku.

Na mom case-u su prvobitno bile gume 12,4 r 24 i 16,9 r 30,pa sam stavio 9,5 r 24 i 14,9 r 30 i nikavih problema nije bilo dok je sad kombinacija 11,2 r 20 i 14,9 r 30 i evo dvije godine ide bez da ima nekih problema,.zato samtram da na bilo kom traktoru broj gore dole nista ne bi smjelo da remeti

Skupio neke pare da odem da ih kupim kad ono prodate to jutro :(

Usput, ima li neko iskustva sa ove dvije marke, koja je bolja?

http://www.pik.ba/artikal/6150505/16-9-30-14-traktorske-gume/

Ova Cultor je po šari ljepša, podsjeća na Barum koji je originalno isao na Zetore. Na jednoj slici sa strane se vidi jako loše odliveno mjesto na gumi ali ne znam koja je marka tu u pitanju. Na prošlom traktoru sam imao nove Petlas 14.9-30" i stvarno su bile vrhinskog kvaliteta, cijela je bila savršeno odlivena, sa Seha gumama se nisam sretao. Na jesen ću uzimati nove gume , cijena ovih sa oglasa je relativno OK no ne znam koju bih uzeo?

Zombie na drugoj slici je Seha a na trećoj i četvroj su Cultor.Ja sam pre 3 god.kupio nov 577 i na njemu su Cultor od 12 platana i za sad nevidim tragove habanja.

U Bijeljini Petlas i Mitas 16.9-30 su isto 800KM, sa Petlas imam pozitivna iskustva, razlika u cijeni je nebitna, znaci vaša preporuka bi ipak bila Cultor?

Nazad
Vrh