Gume

Kolega .Lakse malo u krivinama.:ppozdrav:

da li moze na 16-icu felnu od kamiona da se namontira neka balonka guma hteo bi da stavim za sumsku prikolicu ako nemoze onda po standardu 7,50-16

Koliko se krecu cene za 7:50:16, nove/polovne? , pre neki dan pocela da mi se raspada na velikoj prikolici za bale, trajalova matora od velike zastave.

Ja imam kineske 7.5-16 na prikolici (12 platana) vec osmu godinu, duvam ih na 4 bar-a i nikada nisam imao problema sa njima i opet cu kupiti kineske. Komsija ima istu dimenziju na prikolici i starije su od mojih, nema nikakvih znakova trosenja i nista posebno ih nije ni pazio i opet nema problema sa njima. Tako da verovatno sve zavisi na kakve naletis.

Danas gledane cene, trayal za traktorku prikolicu - 7500 din, 3g. garancije, za kamione - 13000 :kisa:.. kineske 8000 din za tr. prikolicu i rumine za prikolicu 9000 din i 5g garancije, jos uvek se raspitujem oko polovnih ali ih je izgleda vrlo tesko naci...

Danas gledane cene, trayal za traktorku prikolicu - 7500 din, 3g. garancije, za kamione - 13000 :kisa:.. kineske 8000 din za tr. prikolicu i rumine za prikolicu 9000 din i 5g garancije, jos uvek se raspitujem oko polovnih ali ih je izgleda vrlo tesko naci...
ja sam uzeo Rumu,9000,00 sada su 10400,00 za prvih mesec i po sam zadovoljan :osmeh:,garancija 5 godina

prekjuce pitao kod mene u jednoj prodavnici za gume 7.50-16(rumine) i cena im je 9800,iskreno dosta para za problematican kvalitet

Nazad
Vrh