Gume

Nista onda, sutra se uzima rumina i to mu je, za polovne kamionske sam cuo da traze oko 30-40e, tako da je ova rumina u svakom slucaju isplativija, a nece mnogo ni da se tereti, bice na prikolici koja je samo za bale, a na nju tovarim do 2.5t....inace ova sto mi se sj je trajalova :osmeh:, ali ipak je bila i dosta matora, popucale zice i izvila se ko kifla......

Ljudi treba mi mala pomoc na traktoru su mi bile zadnje gume 16.9-r34 a prednje 11.2-24, sada imam zadnje gume 18.4 r34 ali neznam koje bih prednje trebao uzeti zbog sinhronizacije.

Kod mene su 12.4.24 prednje a zadnje 18.4.34,ali mnogi na te zadnje stavljaju napred i 14.9.24,tako da je puno sigurnije da ti to objasni i kaze neko strucan.

@iksi
6.00-16 spoljna 6200 plus 1000 unutrasnja,to puta 2,a zadnje su mislim oko 19000 i to isto puta 2 i dobijes racunicu!

a dali bi mogao na njega mogao da stavim sure gume kod mene ljudi stavljaju gume od 558

@iksi Kod nas ima jedan na 539 12.4-28 mislim da su te sto nosi 542 i 549,ide brze i lakse nosi sejalicu,tako mi je reko!

Bane imam par brojeva telefona od ljudi koji prodaju polovne gume.Ako vas interesuje poslaću vam na p.p.

@iksi,dugujem izvinjenje,danas sam se setio da postoji jedan covek u kraju koji ima na 533-9 zadnje gume od 558 ali moje je misljenje da mu stoje ko piletu ce-ga,a i mislim da su mu prevelike ja ih nikad ne bi stavio iako mogu da se stave

Stavi mu te gume,ja mislim da bolje u fabrici da su mu te gume stavljali nego 11-ce,mnogo su uske!

Nazad
Vrh