Gume

Za Pecu iz Alibunara znam ,a ima članova koji su išli kod njega da kupe gume.Čudno mi je da neće da iznesu svoja iskustva.Znam samo da je jedan komentar bio"pa ja bolje gume bacam nego što on ima da proda".
E sad možda je stigao neki novi kontigent:haha:

I taj iz Alibunara je digao cene...nije jeftin kao pre kako su neki pisali...izgleda hoce vecu zaradu.

Za Pecu iz Alibunara znam ,a ima članova koji su išli kod njega da kupe gume.Čudno mi je da neće da iznesu svoja iskustva.Znam samo da je jedan komentar bio"pa ja bolje gume bacam nego što on ima da proda".
E sad možda je stigao neki novi kontigent:haha:

Ja sam bio kod njega prosle nedelje!I poooosteno me zaj.....!culi smo se pet puta telefonom,i rekao mi da ima u solidnom stanju gume 13.6-36.A kada sam otisao,presao 300 km,on ni nema gume! ima 12-4-36,kaze to su iste....I onda sam otisao i kupio novu

Bio sam juce u Bijeljini u Vuk Komerc, raspitivao se za kineske gume jer je dosta ljudi ovdje pitalo za njih. Ako kome treba imaju jos samo 14.9-28" guma po cijeni od 125 eura komad. To su one kineske, samo ta veličina je ostala, neće više nabavljati od kineza, treba da im stigne šleper nekih indijskih guma (npr, 11.2-28" će biti 140 eura).

Na mojoj Rakovici bi trebalo uskoro menjati gume (14.9-2:cool:. Za poslove koje je dosad radila (sejanje, prskanje, paranje i malo transporta) gume su bile ok. Međutim, pokušaću da prodam IMT 560, i onda će Rajka morati u oranje, a sa ovim gumama to neće baš biti izvodljivo ako bude blato.
Da li ima negde u Vojvodini takvih jeftinijih guma kao što su ove iz Bosne? Ako nema, koje bi mi preporučili i pošto su, da znam otprilike na šta da računam jer nemam predstavu ni čega sad ima na tržištu, ni šta je od tog dobro, a ni koliko košta.

mi na rakovici imamo rumine traju od 99, i sad im nije losa sara, ali su ispucale sa strane...

kad budem kupovao uzecu opet rumine

@dukej
pa uzmi ove kineske kod nas u bosni sto kaze zombie, isplati ti se doci do Bijeljine po gume nisi ti bas daleko a gume nisu skupe to ti je najjeftinija varijanta
:ppozdrav:

Na mojoj Rakovici bi trebalo uskoro menjati gume (14.9-2:cool:. Za poslove koje je dosad radila (sejanje, prskanje, paranje i malo transporta) gume su bile ok. Međutim, pokušaću da prodam IMT 560, i onda će Rajka morati u oranje, a sa ovim gumama to neće baš biti izvodljivo ako bude blato.
Da li ima negde u Vojvodini takvih jeftinijih guma kao što su ove iz Bosne? Ako nema, koje bi mi preporučili i pošto su, da znam otprilike na šta da računam jer nemam predstavu ni čega sad ima na tržištu, ni šta je od tog dobro, a ni koliko košta.

Dukej, ja sam kupio u "bubamari" Trajal 11,2-28, 140 evra komad. Tri godine garancija.Prošetaj do
njega to ti je najbliže, a i uvek ima neki popust.

Primera radi u Rumi na vašaru prednje gume za Vladimirca, nove 100 evra par-nema garancije, kod njega iste takve105 evra-garancija 3 godine.

Rekord guma vise nema jer je fabrika vec odavno zatvorena(propala)a trajal 14.9-28 u Sapcu u Juselu je 23500 din.

Vojvodjanin koja je dimenzija prednjih guma na vladimircu meni na imt 540 idu 600x16 jesu li iste.

Ja sam kupio za prikolicu Cultor 7,5 x 16-12 platana po ceni od 8300dinara/kom.Garancija 5 godina.

Nazad
Vrh