Gume

Jel ima trenutno neko malo ozbiljan i da nije nervozan na ovaj forum pa da mi kaže oko zadnjih guma za 539 koje su trenutno dobrog kvaliteta za kupovinu, al da nisu pakleno skupe.

Razmisljao sam da ove felne stavim na fergusona pa me zanima sta mislite da li bih izgubio na klirensu ako ih stavim ??
2vtnsb5.jpg

Nisam ih ja farbao,to su od drugara ja sam samo potencijalni kupac ako pasu na mog 533 a ako ne uspem da ih nabudzim preprodacu ih dalje.

Moze li neki broj ko uvozi polovne gume iz inostranstva za kombajne konkretno me interesuje guma dimenzije 17.50-20 nigde ne mogu da je nadjem.:ppozdrav:

Jel zna neko gdje se u BiH mogu nabaviti dobre polovne teretne gume na 16" felgu ili neke veće felge (17.5", 20"...) koje bi se mogle upasovati na Tehnostroj prikolicu? Od čega bi se to uopšte moglo upasovati?

Zombie traži felge 17.5 ili 19.5 jer ovih guma imaš na sve strane i besplatno. Već sam negdje pisao imam 3 odlične gume 19.5 dobio ih džabe. trenutno imam na prikolici 8.25 - R20 koje su još uvijek dobre. Ali kad mi jedna pukne ili se rasiječe. tražiti ću felge 19.5 mislim da će me to manje koštati nego jena dobra guma 8.25-20 .

Zombie traži felge 17.5 ili 19.5 jer ovih guma imaš na sve strane i besplatno. Već sam negdje pisao imam 3 odlične gume 19.5 dobio ih džabe. trenutno imam na prikolici 8.25 - R20 koje su još uvijek dobre. Ali kad mi jedna pukne ili se rasiječe. tražiti ću felge 19.5 mislim da će me to manje koštati nego jena dobra guma 8.25-20 .

Tako nešto sam i ja skontao, 17.5 i 19.5 su česte, vidjao sam ih i na otpadima. Problem je gdje naći felge, to nikad nisam vidio da neko prodaje ili da je bacio na otpad.

Zombi ako imaš nekog u Loznici nek ti pogleda da li imaju te felge kodovih što rasturaju kamione kod Babinog, martina i ostalih da ne nabrajam a naćeš sigurno, posle preko Drine nije problem, a možeš i u Rumu 3-ćeg ima sigurno a valjaju ti i sa razlokanim rupama pošto vadiš srce.

zna li ko koje gume idu na landinija 9880
skoro sam ga kupio i uvezen je iz francuske i na njemu su 16.9 r38
zar ne bi trebale biti na njemu 18.4 r 38 (zadnje)
:ppozdrav:

Narode interesuje me dali neko zna gde se mogu kupiti kineske zadnje gume za traktor.Cujem da nisu lose a trebaju mi za burazerovu rakovicu i za moj 540 jer su pocele ove rekorderke da pucaju.Isao bih i u Bijeljinu posto sam cuo da ima tamo,samo da mi je da saznam cenu i gde tacno da idem i ostalo preko grane vec nije problem.

Narode interesuje me dali neko zna gde se mogu kupiti kineske zadnje gume za traktor.Cujem da nisu lose a trebaju mi za burazerovu rakovicu i za moj 540 jer su pocele ove rekorderke da pucaju.Isao bih i u Bijeljinu posto sam cuo da ima tamo,samo da mi je da saznam cenu i gde tacno da idem i ostalo preko grane vec nije problem.

Pozdrav, idi u Bijeljinu na Agrotržni centar, tu se nalazi firma Vuk-komerc, oni ih imaju. Ja sam tu kupio 11.2-28" i sluze me vise nego dobro na mom 539 vise od godinu dana. Cijenu ne znam jbga, al sad cu ti poslati broj na pp pa pitaj :)

Nazad
Vrh