Gume

firma je Vuk komerc 00387 55 240-222,lager im se malo otanjio,najmanju zadnju traktorsku imaju trenutno 16.9-28 350 maraka,a za ferdzu je 100 maraka.Nabavice uskoro.Rece radnik i da ima 15-ica i 16-ica za poljoprivredu.Cene Smesne.Sve ove informacije imamo zahvaljujuci clanu zombie_666!!!!

Ne prave samo telefone vec i gume
1z4hkec.jpg

firma je Vuk komerc 00387 55 240-222,lager im se malo otanjio,najmanju zadnju traktorsku imaju trenutno 16.9-28 350 maraka,a za ferdzu je 100 maraka.Nabavice uskoro.Rece radnik i da ima 15-ica i 16-ica za poljoprivredu.Cene Smesne.Sve ove informacije imamo zahvaljujuci clanu zombie_666!!!!

Postovani interesuje me kolko kostaju pogonske za IMT 539 kineske 11 ili 12 i imal u ponudi prednjih guma isto za 539 one sa tri crte i koja je njihova cjena odprilike?Unapred hvala

Kod nas nema kineskih zadnjih,samo prednje.
@bane 93,nazovi tu firmu Vuk komerc pa proveri jel ima kod tebe u blizini neka njihova radnja,posto vidim da si iz Osmaka.Pogonske su 100 maraka a prednje neznam.Ja cu ih sigurno kupiti ovih dana kad podjem u Sekovice kod rodbine.

Kod nas nema kineskih zadnjih,samo prednje.
@bane 93,nazovi tu firmu Vuk komerc pa proveri jel ima kod tebe u blizini neka njihova radnja,posto vidim da si iz Osmaka.Pogonske su 100 maraka a prednje neznam.Ja cu ih sigurno kupiti ovih dana kad podjem u Sekovice kod rodbine.

Idem ja sutra u Bijeljinu i navraticu u ovu firmu VUK komerc,zvao sam malopre imam njihovu vizit kartu ali se niko ne javlja.Icu sutra pa ako bude prednjih kupicu dve.Ovde kod nas nema tih kineskih guma samo Rumine raspitivao sam se .pozdrav

Bio sam prekjuče u Vuk Komerc, nema vise kineskih zadnjih niti planiraju da nabavljaju, bas sam pitao zbog mnogih zainteresiranih ovdje na forumu. Dok je bilo, bilo je bas svasta, 11.2-28", 12.4-28", 14.9-28", 16.9-30", čak i velikih 18.4-30", za prikolice raznih dimenzija, zatim gume za duplake na 24" felgama. Izbor je bio čudo, nije se u halu moglo ući od planine gume. Trebali ste da vidite kako se to grabilo, neki su čak i po kamion guma kupovali (neki šverceri iz Federacije) i prodavali tamo po planinskim krajevima po 200KM komad (a plaćali 100KM komad...). Pitao sam gazdu lično, kaže neće više nabavljat :(

@Bane

Nisu kineske bile neki kvalitet, ali su za naprijed vise nego dobre, s obzirom na cijenu. Mene moje zadnje 11.2-28" na 539 služe gotovo dvije godine, eno ih i sad kao nove.

Meni neki dan radnik rece bice opet,valjda nije ni on znao da je gazda odustao od nabavke.U svakom slucaju,sto je bilo,bilo je!

Bio sam prekjuče u Vuk Komerc, nema vise kineskih zadnjih niti planiraju da nabavljaju, bas sam pitao zbog mnogih zainteresiranih ovdje na forumu. Dok je bilo, bilo je bas svasta, 11.2-28", 12.4-28", 14.9-28", 16.9-30", čak i velikih 18.4-30", za prikolice raznih dimenzija, zatim gume za duplake na 24" felgama. Izbor je bio čudo, nije se u halu moglo ući od planine gume. Trebali ste da vidite kako se to grabilo, neki su čak i po kamion guma kupovali (neki šverceri iz Federacije) i prodavali tamo po planinskim krajevima po 200KM komad (a plaćali 100KM komad...). Pitao sam gazdu lično, kaže neće više nabavljat :(

@Bane

Nisu kineske bile neki kvalitet, ali su za naprijed vise nego dobre, s obzirom na cijenu. Mene moje zadnje 11.2-28" na 539 služe gotovo dvije godine, eno ih i sad kao nove.

Imal ovih prednjih za 539 sa one tri crte i koja im je cijena?

Nisam skoro zavirivao u ovu temu, i sad kad sam citao zakljucujem da ovdje nesto debelo nije uredu.I ja sam prije 10 tak dana uzimao prednju gumu za fergu i manje vise su cijene iste svugdje u Bijeljini, krecu se od 95 do 105km za 6.00_16, a za 11.2_28 oko 3 stojanke km.Ne znam gdje vi ljudi ubodoste ove smijesne cijene, i usput ovdje je "vrh" kvaliteta sto se moze ubosti Turski "Petlas" i Ruma. Inace taj Vuk komerc za imt (mene to zanima, tako da druge nisam gledao) ima samo dijelove bofl kvaliteta, dok u Bijeljini postoji druga radnja koja drzi nekakav standard (necu je imenovati da ne bude reklama), znaci ono imr, ipm, kron bez Turaka, Kineza i ostalih sranja.

@sova
Pa pricamo o kineskim gumama koje naravno imaju smesne cene.Inace rumine gume nisu vrhunskog kvaliteta kao i sve gume koje se proizvode u Srbiji.Jedino je malo bolja roba koja se radi za izvoz,pa zato u Bosnu stignu gume malo boljeg kvaliteta nego kod nas.Sta da radis kao sto rece to je vrh kvalitet koji se moze ubosti:ppozdrav:

@topalovic
Ja nisam cuo,jel on radi uvoz poljoprivrednih guma ili....

@sova
Pa pricamo o kineskim gumama koje naravno imaju smesne cene.Inace rumine gume nisu vrhunskog kvaliteta kao i sve gume koje se proizvode u Srbiji.Jedino je malo bolja roba koja se radi za izvoz,pa zato u Bosnu stignu gume malo boljeg kvaliteta nego kod nas.Sta da radis kao sto rece to je vrh kvalitet koji se moze ubosti:ppozdrav:

@topalovic
Ja nisam cuo,jel on radi uvoz poljoprivrednih guma ili....
Da ali polovnih ima svih velicina i svih proizvodjaca i naravno polovne su,jos da se neko javi iz Alibunara da potvrdi ovu informaciju...

Maloprije sam pricao sa gazdom "Vuk komerca", tacno je da su imali za fergu zadnju od 100km, vise ne.Trenutno imaju Rumu za 310km, i imace za par dana indijske za 270km(guma 11.2_2:cool:,a tih indijskih za tu kintu ima u Bijeljini i na drugim mjestima.Pitao sam ga zasto ne nabavlja Barum, kaze da bi bile u maloprodaji 400km, pa s obzirom na kupovnu moc seljaka.......
Zasto mi ispade sunce umjesto osmice?

Danas sam i ja bio u Vuk komercu i nema kineskih bilo ih je kao sto rece Sova po cjeni od 100 km zadnje i 50 km prednje.Ja kupio obrtomjer za IMT 539 i kostao je 50 km.Kupio neki kaze proizvodi ga neki privatnik iz Srbije Bog zna kakav ce biti,postavio sam ga malopre i radi.Bio je neki i indiski 55 km ali kaze tesko da ce se moci stavit malo siri od ovog uobicajenog.Imatel vi kakvog iskustva kakvog su kvaliteta ovi obrtomjeri cuo sam da ovi sadasnji teleoptikovi nevaljaju nista.pozz

Kupio si najverovatnije "Garant"-Futog.Imaju kao sa plasticnim zubcanicima i metalnim,a kako da znam koji su unutra.Ima dosta kopija teleoptika.

Nemaju uopste kineskih prednjih guma?

Kupio si najverovatnije "Garant"-Futog.Imaju kao sa plasticnim zubcanicima i metalnim,a kako da znam koji su unutra.Ima dosta kopija teleoptika.

Nemaju uopste kineskih prednjih guma?
Nemaju imaju samo Rumine 95 km i bice za neki dan i Indiske i bice oko 80 km .pozz Kako su se pokazali ti obtomjeri?Na ovom mom pise samo YCN i nista vise ni ko proizvidi niti sta samo mi rece ovaj prodavac da proizvodi neki privatnik iz Srbije.pozz

Prosle godine sam uzeo obrtomjer kod Bobana u "TIM company" za fergu onaj manjeg precnika, indijski, bio takodje 55km za sada sljaka i otkucao je 460 r/h.

Nazad
Vrh